Nederlandse camping Bretagne

Bent u met uw gezin op zoek naar de ideale vakantie in Frankrijk, met het gemak van Nederlands blijven praten? Le Cheval Rouge is een Nederlandse camping in Bretagne. De camping is relatief klein, wat het ideaal maakt om lekker tot rust te komen en van de natuur te genieten. 

 

Over de Nederlandse camping Bretagne

De camping in Bretagne is opgezet door twee Nederlandse eigenaars. Het ligt vlakbij het Bretonse plaatsje Prat. De Nederlandse eigenaar heeft een oude boerderij omgezet tot 3 prachtige gîtes, en het omgelegen gebied omgebouwd tot een kleinschalige camping voor ingerichte tenten. 

 

De omgeving van de camping in Bretagne

Le Cheval Rouge heeft als camping een ultieme ligging in Bretagne. Het is vlakbij de kust aan het noorden van Bretagne. De regio staat om haar prachtige wandelgebied bekend. Buiten het hoofdseizoen verzorgen de eigenaren vanuit de camping mooie en complete wandelvakanties door Bretagne heen, waar u in 6 dagen enorm veel van de omgeving ziet.

 

Over de Nederlandse eigenaar

Wij zijn Olivier en Chantal, samen de Nederlandse eigenaar van deze camping in Bretagne. Na ons afstuderen besloten wij op avontuur te gaan. Wat begon bij een fietstocht door Mexico eindigde bij het opzetten van deze kleinschalige camping in Bretagne. Wij hebben geprobeerd qua structuur en cultuur zoveel mogelijk hetzelfde te houden. Daarnaast heeft u het voordeel met een Nederlandse eigenaar dat de communicatie soepel zal verlopen.

 

Interesse?

Bent u geïnteresseerd in een vakantie in Frankrijk, zonder alle Franse moeilijkheden van dien? Onze Nederlandse camping in Bretagne biedt voor u de uitkomst. Neem vrijblijvend contact met ons op, reserveer of vraag naar de mogelijkheden. Wij horen graag van u!

Nederlandse camping Bretagne

"*" geeft vereiste velden aan

Voor boekingen bel of reserveer online.