Huur een tent in Bretagne

Ben je op zoek naar een camping waar je compleet ingerichte tenten kunt huren? Kom dan kamperen bij Le Cheval Rouge en geniet van een ontspannen vakantie! Geniet van het buitenleven terwijl je van alle gemakken voorzien wordt!

 

Over onze camping

Camping Le Cheval Rouge ligt aan een rustige weg in het noorden van Bretagne. Le Cheval Rouge is een oude boerderij die is gerenoveerd en omgebouwd naar 3 gîtes. Deze gîtes zijn kleine vakantiehuisjes met allemaal hun eigen uitstraling. Bij de oude boerderij zat 1 hectare land wat we nu gebruiken als camping. Je kunt bij ons ingerichte tenten huren, maar buiten het hoogseizoen is het ook mogelijk om je eigen tent, caravan of camper mee te nemen. De camping ligt in een rustige omgeving en is omgeven door groen en een prachtig landschap. Bij Le Cheval Rouge heb je gegarandeerd een ontspannen vakantie!

 

Faciliteiten van onze camping

Wanneer je een van onze ingerichte tenten huurt kun je gebruikmaken van diverse faciliteiten op onze camping. Er zijn op onze camping acht ingerichte tenten die op ruime kampeerplekken staan en veel privacy hebben. De kampeerplekken zijn afgesloten door bomen en struiken waardoor je geen inkijk hebt. Vier van onze ingerichte tenten hebben een privé toiletgebouw inclusief klein aanrecht met wastafel. Voor jong en oud is er genoeg te beleven op onze camping. Kinderen kunnen zich vermaken met hutten bouwen, trampolinespringen of ze kunnen meedoen aan diverse activiteiten die wij organiseren. Verder hebben we op de camping een zwembad en kun je fietsen huren om de omgeving te verkennen.

 

De omgeving van onze camping in Bretagne

De omgeving verkennen kan ook goed te voet, Bretagne staat bekent om haar prachtige wandelgebied. Le Cheval Rouge ligt dichtij de kust en daar heb je een lang wandelpad door de roze rotsen en over de witte stranden. Buiten het hoogseizoen organiseren we compleet verzorgde wandelvakanties waarbij we je graag de mooiste plekken van Bretagne laten zien.

 

Interesse?

Wilt u graag in een van onze ingerichte tenten verblijven? Neem vrijblijvend contact  op, reserveer of vraag naar de mogelijkheden. Wij horen graag van je!

Ingerichte tenten

Stel hier je vraag

"*" geeft vereiste velden aan

Voor boekingen: bel of reserveer online