wandelvakantie in Noord Frankrijk

Ben jij op zoek naar een prachtige plek voor een wandelvakantie? Noord Frankrijk is dé perfecte plek. Het staat immers bekend om haar schitterende wandelgebied. We organiseren bij Le Cheval wandelvakanties in zowel het voor- als het najaar. Gedurende deze wandelvakantie laten we je de meest unieke plekken van Noord Frankrijk zien.

Over de wandelvakantie in Noord Frankrijk

Tijdens de wandelvakantie kun je volledig tot rust komen. De complete vakantie wordt verzorgd door Le Cheval Rouge. Je zult verblijven in een tweepersoonskamer welke beschikt over eigen badkamer en apart toilet. Daarnaast is het verblijfadres voorzien van een woonkamer met houtkachel, waar ’s avonds gezellig gezeten kan worden. Le Cheval Rouge zorgt bovendien voor drie maaltijden per dag. Deze maaltijden worden zover mogelijk bereid met biologische ingrediënten uit eigen tuin. Je kunt tevens ook gebruik maken van de sauna. Na een lange wandeling is dit natuurlijk extra genieten. Ook is de vakantie te boeken in groepen. Er is plek voor 14 personen.

De route

Wij van Le Cheval Rouge hebben een leuke route uitgezet, zodat jij de allerbeste plekken van Noord Frankrijk te zien krijgt. We volgen hierbij een pad wat langs de kust ligt. Je kunt er in het najaar de bramen eten die langs het pad hangen. Ook kun je er diverse soorten paddenstoelen tegenkomen. In het voorjaar zul je veel nieuw groen tegenkomen in Noord Frankrijk. We vertrekken elke dag vanaf Le Cheval Rouge naar de plek waar we de vorige dag waren gebleven.  Wil je meer informatie over de wandelroute? Bekijk dan dit overzicht.

Interesse?

Ben je enthousiast en wil je graag op een compleet verzorgde wandelvakantie in Noord Frankrijk? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met ons, reserveer of vraag naar de mogelijkheden. Wij helpen je graag!

"*" geeft vereiste velden aan

Voor boekingen bel of reserveer online.