Een klein stukje over ons

We stellen ons graag voor: Wij, Olivier en Chantal, hebben elkaar leren kennen tijdens onze studietijd in Amsterdam.

Na ons afstuderen (Olivier, industrieel ontwerper Rietveld academie, Chantal inkoop,- en confectie management Mr.Koetsier) besloten we op mountainbikes van Mexico City naar Santiago Chili te fietsen. 10 Maanden later en een avontuur rijker arriveerden we weer in Nederland. Nu was de tijd aangebroken voor onze carrières. Echter deze waren van korte duur.

Na 3 jaar reeds, hadden we onze drang naar avontuur niet meer onder controle bij het aanzien van deze oude onbewoonde herenboerderij op het Bretonse platteland. Dit nieuwe avontuur bleek te bestaan uit fulltime klussen, Frans leren en omgaan met de culturele verschillen van de grote stad en het platteland. 

We hebben inmiddels al veel geleerd, en ook zeker veel geklust, zijn erg blij met onze twee lieve en soms wat ondeugende kinderen en willen jullie trots en tevreden verwelkomen op onze verbouwde herenboerderij uit de 19e eeuw.

We hebben geprobeerd alles zo origineel mogelijk te houden, zodat de oorspronkelijke structuur bewaard blijft. Hierbij willen wij onze gasten een ongedwongen Bretonse sfeer laten ervaren, waar veel kan en niets moet.  We doen er graag alles aan om jullie verblijf tot een onvergetelijke ervaring te maken

Wij, olivier en chantal

Contact

Nu jullie wat meer over ons weten, zijn we ook reuze benieuwd naar jullie:

"*" geeft vereiste velden aan

Waar staan we op de kaart

Onze locatie

Net buiten het dorp Prat aan een rustig weggetje vinden jullie onze herenboerderij, slechts een kleine 20km van vele idyllische strandjes maar op steenworp afstand van bossen en beekjes. Op 2km fietsen ligt het kerkplein met een heerlijke bakker / kruidenierswinkel.

Voor boekingen bel of reserveer online.