Accomodatie

Het Boerenlandhuis

Gite I
150 m² | 6-8 personen
3 slaapkamers, 2 badkamer

Bekijk woning

Poortschuur

Gite II
120 m² | 5 personen
3 slaapkamers, 2 badkamers

Bekijk woning

Ciderschuur

Gite III
110 m² | 4 personen
2 slaapkamers, 2 badkamers

Bekijk woning

Chambre d' Hotes

Chambre d' Hotes
30 m2 | 2 personen
1 slaapkamer, 1 badkamer

Bekijk woning

Jullie zullen je snel thuis voelen in deze comfortabele, ruime en warm ingerichte natuurhuisjes. We hebben ons laten inspireren door onze reizen bij het inrichten van de gites en geprobeerd om de originele Bretonse structuur zoveel mogelijk te waarborgen. 

Tevens verhuren we buiten het hoofdseizoen 2 chambre d’hotes kamers. Dit zijn de kamers op de eerste etage van gite 3. Je kan dan ook gebruik maken van de woonkamer beneden met open haard en buitenterras. De kamers zijn ruim, hebben een eigen zitje en zijn voorzien van eigen badkamer en apart toilet. Voor meer informatie kijk bij de beschrijving van gîte 3.

Services:

  • Een vers ontbijtje van zelf gebakken brood? Lokaal Frans beleg, eigen gemaakte yoghurt met fruit en muesli? … dat maken wij s’ochtends graag voor je klaar.
  • Table d’hôtes op aanvraag, vegetarisch of veganistisch kook ik met plezier.
  • Als je gebruik maakt van ons wandelarrangement dan krijg je er ook nog een lunchbox & 3-Gangendiner bij!

Voor een uitgebreide beschijving van de gites/vakantiehuizen zie: accommodatie vakantiehuizen

Campers

Welkom

Campers zijn van harte welkom bij ons buiten de zomermaanden juli en augustus.

Het is een fijne en gezellige plek met ruime plaatsen, ideaal voor campers die Bretagne op een prettige en ontspannen manier willen ontdekken. We staan klaar met tips, koken in overleg met liefde een maaltijd en delen graag onze ervaringen met jullie.

Zaalhuur

Vanaf september beginnen we aan een nieuw project. De schuur aan de weg gaan we ombouwen tot verwarmde zaal. Ideaal voor yoga cursussen, seminairs, familie bijeenkomsten, dans stages etc. 

  • Ben je op zoek naar een fijne plek waar je je cursisten prettig kan laten logeren, gezamenlijk lekker kan eten en een mooie verwarmde plek tot je beschikking hebt voor je cursus? Dit kan uiteenlopen van yoga tot dans, chi-kong, zang, koken, meditatie…. Noem maar op_  
  • Wil je op een mooie manier je bruiloft, verjaardag, familiereunie ed vieren? We kunnen tot 20 man comfortabel onder brengen, koken in overleg, verzorgen decoratie en doen ons uiterste best jullie een zo mooi mogelijke tijd te bezorgen.

Neem graag contact met ons op voor meer informtaie!

Table D'hotes

Samen tafelen in de boomgaard

Koken voor gasten doet Chantal heel graag. Of het nu Ayurvedisch, vegetarisch of eventueel met vlees of vis is, de menu’s geïnspireerd door de vele reizen die we gemaakt hebben smaken altijd heerlijk. Chantal heeft ervaring met het koken voor groepen, bruiloften en yoga-retraites. Mochten jullie hier interesse in hebben, neem dan contact op voor een uitgebreid en op jouw verblijf toegespitst menu idee. 

Als je hier verblijft in één van de chambre d’hôtes bereiden we ook graag in overleg een lekker menu voor jullie.

Vegetarisch en ayurvedische kookcursus: als de zaal klaar is voor gebruik en Chantal haar studie heeft afgerond begin 2023 is de planning om ook kookcursussen te gaan geven. Mochten jullie geïnteresseerd zijn dan hoor ik graag van jullie en contact ik jullie voor de geplande data.

Voor boekingen bel of reserveer online.