Gîtes Bretagne

Ben je op zoek naar dé ideale vakantie in Frankrijk? Le Cheval Rouge heeft ideale gîtes in Bretagne waar je kan overnachten. De oude boerderij is omgetoverd waar nu prachtige vakantiehuisjes zitten. Verder is de omgeving ideaal om tot rust te komen en te genieten van de natuur.

 

Over de gîtes in Bretagne

Binnen Le Cheval Rouge zijn er drie verschillende groottes van de gîtes. Zo zijn er gîtes voor vier personen, vijf personen of gîtes voor zes tot achter personen. De chalets bevinden zich vlakbij het plaatsje Prat. Dichtbij de kust in Bretagne. Naast de chalets, is het ook mogelijk om onze ingerichte tenten te huren of een eigen tent mee te nemen.

 

De omgeving bij de gîtes

Le Cheval Rouge heeft in Bretagne de ultieme ligging. Het staat ook nog eens bekend om het prachtige wandelgebied. Buiten het hoofdseizoen worden er door de eigenaren complete wandelvakanties georganiseerd. Hier wordt in zes dagen een route gepland waar enorm veel van de omgeving gezien kan worden. Wil je meer weten over de wandelvakanties? Lees dat dan hier.

 

Over de Nederlandse eigenaar van het gîte

Olivier en Chantal zijn samen de Nederlandse eigenaren van de drie gîtes in Bretagne. Het avontuur begon op een fietstocht in Mexico. Daar begon het en uiteindelijk eindigde het in het opzetten van een camping met drie gîtes in Bretagne. Qua structuur en cultuur is er geprobeerd zoveel mogelijk hetzelfde te behouden.

 

Interesse?

Wil je graag genieten in een van onze gîtes Bretagne? De Nederlandse eigenaren heet je van harte welkom! Er is ontzettend veel te doen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of om te reserveren. Wij zijn je graag van dienst!

"*" geeft vereiste velden aan

Voor boekingen bel of reserveer online.