Bretagne vakantiehuis

Ben je op zoek naar een mooie plek voor een wandelvakantie? Bretagne is daar de perfecte plek voor. Het staat bekend om haar prachtige wandelgebied. Bij Le Cheval organiseren we wandelvakanties in het voor- en najaar. Tijdens deze wandelvakanties laten we de uniekste plekken in Bretagne zien.

Over de wandelvakantie in Bretagne

Je kunt tijdens de wandelvakantie helemaal tot rust komen. Le Cheval Rouge verzorgt de complete vakantie. Je zult in een tweepersoonskamer verblijven met een eigen badkamer en apart toilet. De wandelvakantie is voorzien van een woonkamer met houtkachel, waar je s’avonds gezellig kunt zitten. Daarnaast zorgt Le Cheval Rouge voor drie maaltijden per dag. Die worden met zoveel mogelijk biologische ingrediënten uit eigen tuin bereid. Ook kun je gebruik maken van de sauna. Wat extra genieten is na een lange wandeling. De wandelvakantie is ook in groepen te boeken, er is plek voor 14 personen.

De route

Le Cheval Rouge heeft een leuke route uitgestippeld zodat je zeker weet dat je de beste plekjes van Bretagne kunt zien. Daarnaast volgen we een wandelpad wat langs de kust ligt. In het najaar kun je daar eten van de bramen die er hangen en je kunt ook verschillende soorten paddenstoelen tegenkomen. In het voorjaar kom je veel nieuw groen tegen in Bretagne. Elke dag vertrekken we vanaf Le Cheval Rouge naar de plek waar we de vorige dag gebleven waren. Benieuwd naar meer informatie over de wandelroute? Bekijk dan dit overzicht.

Interesse?

Wil je graag op vakantie in Bretagne en ben je geïnteresseerd in een compleet verzorgde wandelvakantie?  Neem vrijblijvend contact met ons op, reserveer of vraag naar de mogelijkheden. Wij horen het graag!

"*" geeft vereiste velden aan

Voor boekingen bel of reserveer online.