Kleinschalige camping Bretagne

Ben je op zoek naar een kleinschalige camping in Bretagne? bij Le Cheval Rouge zit je goed! Het is de ideale plek om door te brengen met je vrienden, familie of je gezin. Wij hebben één hectare campingterrein waar je een compleet ingerichte tent kunt huren. Je kan er ook voor kiezen om met je eigen tent of caravan te kamperen.

Over de kleinschalige camping

De camping is te herkennen aan de oude herenboerderij. Deze is namelijk verbouwd door Nederlandse eigenaren, maar de authentieke stijl is zoveel mogelijk behouden. Op het terrein zijn er genoeg ingerichte kampeerplaatsen waar onze gasten terecht kunnen. Buiten het hoogseizoen zijn er ook campers en caravans toegestaan op de camping.

De omgeving

Bij Le Cheval Rouge kan je heerlijk ontspannen door de rustige omgeving. De camping ligt dichtbij de kust in het noorden van Bretagne. Dit gebied is geschikt voor wandeltochten en mooie uitzichten. Daarom worden er buiten het hoogseizoen altijd speciale wandelvakanties georganiseerd. Hierbij bezoek je in zes dagen de mooiste plekken van Bretagne.

Activiteiten voor kinderen

De kleinschalige camping in Bretagne is niet alleen geschikt voor volwassenen, maar ook voor kinderen! Het terrein is veilig omringd door struiken en planten, waardoor de kinderen niet zomaar weg kunnen. Verder kunnen de kinderen gebruik maken van de trampoline, de pool- of tennistafel, kunnen zij hutten bouwen en in bomen klimmen. Ook worden er wekelijks diverse activiteiten georganiseerd waar kinderen vrijblijvend aan mee kunnen doen. Daarnaast kunnen de kinderen ook nog een frisse duik nemen in het buitenzwembad.

 

Interesse?

Wil jij graag kamperen op onze kleinschalige camping in Bretagne? Le Cheval Rouge ontvangt je met open armen! Voor meer informatie kun je vrijblijvend contact met ons opnemen of je kunt direct reserveren! Wij helpen je graag!

Kleinschalige camping Bretagne

Stel hier je vraag

"*" geeft vereiste velden aan