Wandelen in Noord Frankrijk

Toe aan een aantal dagen wandelen in Noord Frankrijk? Dan ben zit je bij Le Cheval aan het juiste adres. Wij organiseren wandelvakanties in het voor- en najaar in het Noorden van Frankrijk. Le Cheval zit gevestigd in Bretagne. Deze plek staat bekend om haar prachtige wandelgebieden. Tijdens onze wandeltochten laten we je de mooiste plekken van Bretagne zien.

Over de wandelvakantie in Bretagne

Tijdens de vele unieke wandelingen kan je je hoofd helemaal leegmaken. Dan is het natuurlijk erg fijn als je niet na hoeft te denken over het eten. Daarom verzorgt Le Cheval Rouge drie maaltijden per dag. Die ook nog eens met biologische producten uit eigen tuin worden bereidt. Je zult in een tweepersoonsbed verblijven met eigen badkamer en toilet. De woonkamer bevind zich beneden en is voorzien van een houtkachel. Tijdens de vakantie kun je ook nog gebruik maken van de sauna. We hebben plek voor 14 personen.

De route

Wandelen in Noord Frankrijk is leuker in Nederland vanwege de mooie natuur. Le Cheval Rouge heeft daarom een route uitgestippeld die de beste plekjes van Bretagne laten zien. Zo wandel je de allermooiste route en kun je optimaal genieten. De route kan je volgen op een wandelpad langs de kust. Daar kom je in het najaar veel bramenstruiken en paddenstoelen tegen. In het voorjaar kun je genieten van het nieuwe groen en alle bloemknoppen die op het punt staan uit te komen. Wil je meer informatie over onze wandelroute? Bekijk dan dit overzicht.

Interesse?

Heb je zin om even bij te komen door te wandelen in Noord Frankrijk? Of ben je geïnteresseerd in een vakantie in Bretagne? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, reserveer of vraag naar de mogelijkheden. Wij horen graag van je!

wandelen in noord frankrijk

Stel hier je vraag

"*" geeft vereiste velden aan

Voor boekingen: bel of reserveer online