Vakantiehuis Bretagne

Bent u van plan om met het gezin op vakantie te gaan in Frankrijk? Le Cheval Rouge heeft een vakantiehuis in Bretagne. Het is opgezet door een Nederlandse eigenaar met behoudt van de structuur en cultuur van Frankrijk. Het vakantiehuis in Bretagne is een omgebouwde oude boerderij, ligt in een rustig gedeelte van Bretagne en biedt de ultieme kans om lekker tot rust te komen.

Over het vakantiehuis in Bretagne

Le Cheval Rouge beschikt over drie verschillende vakantiehuizen op haar terrein. Het grootste vakantiehuis is 6-8 personen, gevolgd door 5 personen en 4 personen. De vakantiehuizen in Bretagne zijn opgebouwd vanaf een oude boerderij.

De omgeving van het vakantiehuis in Bretagne

Le Cheval Rouge met haar verschillende huizen en ingerichte tenten heeft een perfecte ligging. Het is vlakbij de kust aan het noorden van Bretagne. Buiten het hoofdseizoen verzorgt de Nederlandse eigenaar vanaf de locatie mooie en complete wandelvakanties door Bretagne heen. Bretagne staat om haar prachtige wandelgebied bekend, waar u in 6 dagen enorm veel van de omgeving ziet.

Over de eigenaar van het vakantiehuis in Bretagne

Wij zijn Olivier en Chantal, samen de Nederlandse eigenaar van drie vakantiehuizen in Bretagne. Na ons afstuderen besloten wij op avontuur te gaan. Wat begon bij een fietstocht door Mexico eindigde bij het opzetten van een kleinschalige camping met een omgebouwde boerderij tot 3 huisjes in Bretagne. Wij hebben getracht qua structuur en cultuur zoveel mogelijk hetzelfde te houden.

Interesse?

Bent u geïnteresseerd in een vakantiehuis in Bretagne voor de vakantie om even lekker tot rust te komen? Ons vakantiehuis in Bretagne met een Nederlandse eigenaar biedt voor u de uitkomst. Neem contact met ons op voor meer informatie, vraag naar de mogelijkheden of doe een reservering. We horen graag van u!

vakantiehuis bretagne

"*" geeft vereiste velden aan

Voor boekingen bel of reserveer online.