Vakantiehuis Bretagne

Over het vakantiehuis Bretagne

Le Cheval Rouge beschikt over drie verschillende vakantiehuizen op haar terrein. Het grootste vakantiehuis is 6-8 personen, gevolgd door 5 personen en 4 personen. De vakantiehuizen in Bretagne zijn opgebouwd vanaf een oude boerderij.

De omgeving

Le Cheval Rouge met haar verschillende huizen en ingerichte tenten heeft een perfecte ligging. Het is vlakbij de kust in het noorden van Bretagne. Buiten het hoofdseizoen verzorgt de Nederlandse eigenaar vanaf de locatie mooie en complete wandelvakanties door Bretagne heen. Bretagne staat om haar prachtige wandelgebied bekend, waar je in 6 dagen enorm veel van de omgeving ziet.

vakantiehuis Bretagne

Onze vakantiehuizen in Bretagne

Het Boerenlandhuis

Gite I
150 m² | 6-8 personen
3 slaapkamers, 2 badkamer

Bekijk woning

Poortschuur

Gite II
120 m² | 5 personen
3 slaapkamers, 2 badkamers

Bekijk woning

Ciderschuur

Gite III
110 m² | 4 personen
2 slaapkamers, 2 badkamers

Bekijk woning

vakantiehuis bretagne

De eigenaren van vakantiehuis Bretagne

Wij zijn Olivier en Chantal, samen de Nederlandse eigenaar van drie vakantiehuizen in Bretagne. Na ons afstuderen besloten wij op avontuur te gaan. Wat begon bij een fietstocht door Mexico eindigde bij het opzetten van een kleinschalige camping met een omgebouwde boerderij tot 3 huisjes in Bretagne. Wij hebben getracht qua structuur en cultuur zoveel mogelijk hetzelfde te houden.

Interesse?

Bent u geïnteresseerd in een vakantiehuis in Bretagne voor de vakantie om even lekker tot rust te komen? Ons vakantiehuis in Bretagne met een Nederlandse eigenaar biedt de uitkomst. Neem contact met ons op voor meer informatie, vraag naar de mogelijkheden of doe een reservering. We horen graag van je!

Onze huurtenten en minicamping

Minicamping

Meer informatie

Zoek en Boek

Voor boekingen: bel of reserveer online