Kleinschalige camping

Wil je vakantie vieren op een kleinschalige camping? Le Cheval Rouge is dé ideale plek om door te brengen met familie of vrienden! De camping heeft één hectare campingterrein waar je terecht kan met je eigen tent of je huurt een compleet ingerichte tent.

 

Over de kleinschalige camping

Op de camping is de kenmerkende oude herenboerderij te vinden die verbouwd is door de Nederlandse eigenaren. Op het terrein zijn ruim opgezette plekken waar onze gasten terecht kunnen. Naast de tenten, zijn er, buiten het hoogseizoen, ook campers en caravan van harte welkom.

 

De omgeving

Le Cheval rouge is omgeven door een rustige sfeer. Je kan de natuur ontdekken en ontspannen. De camping ligt dichtbij de kust in het noorden van Bretagne Je kan hier heerlijk wandelen en genieten van de prachtige uitzichten. Buiten het hoogseizoen worden er ook speciale wandelvakanties georganiseerd door de Nederlandse eigenaren.

 

Activiteiten voor kinderen tijdens kamperen

Wil je graag naar een kleinschalige camping vanwege je kinderen? Le Cheval Rouge is erg kindvriendelijk en geschikt! Het terrein is afgesloten met planten en struiken. Op deze manier kunnen kinderen niet zomaar weglopen en veilig spelen. Kinderen kunnen gebruik maken van bijvoorbeeld de pool- en tennistafel of zij kunnen hutten bouwen en in bomen klimmen. Wekelijks worden er diverse activiteiten georganiseerd. Hier kunnen kinderen vrijblijvend aan mee doen. Daarnaast is er ook nog een zwembad waar ze een heerlijke frisse duik kunnen nemen.

 

Interesse?

Wil je graag kamperen in onze kleinschalige camping? Wij hebben veel voorzieningen en mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact met ons op om te reserveren of te vragen naar meer informatie. Wij helpen je graag!

"*" geeft vereiste velden aan

Voor boekingen bel of reserveer online.