Vakantie bij Nederlanders in Frankrijk

Bent je met je gezin op zoek naar de ideale vakantie in Frankrijk, met het gemak van Nederlands blijven praten? Bij Le Cheval Rouge verblijf je te midden van Nederlanders in Frankrijk. De camping is klein en knus, wat het ideaal maakt om tot rust te komen en van de natuur te genieten.

De locatie

Wanneer je kiest voor een vakantie bij Nederlanders in Frankrijk, is het belangrijk om te weten waar in Frankrijk dit precies is. De camping in Bretagne is opgezet door twee Nederlandse eigenaars en bevindt zich nabij het Bretonse plaatsje Prat. De Nederlandse eigenaars hebben een oude boerderij omgebouwd tot 3 prachtige gîtes, en het omliggende gebied is getransformeerd tot een kleinschalige camping met ingerichte tenten en kampeerplekken.

De omgeving van de camping in Bretagne

Le Cheval Rouge heeft als camping een ultieme ligging in Bretagne. Het is vlakbij de kust aan het noorden van Bretagne. Bretagne staat bekend om haar prachtige wandelgebied. Buiten het hoofdseizoen verzorgen de Nederlandse eigenaars vanuit de camping mooie en complete wandelvakantie door Bretagne heen, waar je in 6 dagen enorm veel van de omgeving ziet.

vakantie bij nederlanders in frankrijk

Onze vakantiehuizen

Het Boerenlandhuis

Gite I
150 m² | 6-8 personen
3 slaapkamers, 2 badkamer

Bekijk woning

Poortschuur

Gite II
120 m² | 5 personen
3 slaapkamers, 2 badkamers

Bekijk woning

Ciderschuur

Gite III
110 m² | 4 personen
2 slaapkamers, 2 badkamers

Bekijk woning

op vakantie bij nederlanders in frankrijk

Over de Nederlandse eigenaars

Wanneer je op vakantie bij Nederlanders in Frankrijk gaat, is het belangrijk om te weten wie deze Nederlanders zijn. Daarom stellen wij ons graag aan je voor: wij zijn Olivier en Chantal, de Nederlandse eigenaars van deze camping in Bretagne. Na ons afstuderen hebben wij besloten op avontuur te gaan. Wat begon met een fietstocht door Mexico resulteerde uiteindelijk in het opzetten van deze kleinschalige camping in Bretagne. We hebben geprobeerd de structuur en cultuur zoveel mogelijk hetzelfde te houden. Wij zijn trots op het resultaat en verwelkomen je dan ook graag!

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in een vakantie bij Nederlanders in Frankrijk? Onze kleine camping in Bretagne biedt voor jou de uitkomst. Neem vrijblijvend contact met ons op, reserveer of vraag naar de mogelijkheden. Wij horen graag van je.

Onze huurtenten en minicamping

Minicamping

Meer informatie

Zoek en Boek

Voor boekingen: bel of reserveer online