Vakantie bij Nederlanders in Frankrijk

Bent u met uw gezin op zoek naar de ideale vakantie in Frankrijk, met het gemak van Nederlands blijven praten? Bij Le Cheval Rouge houdt u uw vakantie bij Nederlanders in Frankrijk. De camping is relatief klein, wat het ideaal maakt om lekker tot rust te komen en van de natuur te genieten. 

De locatie

Als u op vakantie bij Nederlanders in Frankrijk gaat, is het wel zo fijn om te weten waar in Frankrijk dit is. De camping in Bretagne is opgezet door twee Nederlandse eigenaars. Het ligt vlakbij het Bretonse plaatsje Prat. De Nederlandse eigenaar heeft een oude boerderij omgezet tot 3 prachtige gîtes, en het omgelegen gebied omgebouwd tot een kleinschalige camping voor ingerichte tenten.

De omgeving van de Nederlandse camping in Bretagne

Le Cheval Rouge heeft als camping een ultieme ligging in Bretagne. Het is vlakbij de kust aan het noorden van Bretagne. Bretagne staat om haar prachtige wandelgebied bekend. Buiten het hoofdseizoen verzorgt de Nederlandse eigenaar vanuit de camping mooie en complete wandelvakanties door Bretagne heen, waar u in 6 dagen enorm veel van de omgeving ziet.

Over de Nederlandse eigenaar

Wanneer u op vakantie bij Nederlanders in Frankrijk gaat is het belangrijk om te weten wie deze Nederlanders zijn. Wij zijn Olivier en Chantal, samen de Nederlandse eigenaar van deze camping in Bretagne. Na ons afstuderen besloten wij op avontuur te gaan. Wat begon bij een fietstocht door Mexico eindigde bij het opzetten van deze kleinschalige camping in Bretagne. Wij hebben geprobeerd qua structuur en cultuur zoveel mogelijk hetzelfde te houden. Daarnaast heeft u het voordeel met een Nederlandse eigenaar dat u in het Frans niet altijd uit te voeten hoeft op deze camping in Bretagne. 

Interesse?

Bent u geïnteresseerd in een vakantie bij Nederlanders in Frankrijk, zonder alle Franse moeilijkheden van dien? Onze Nederlandse camping in Bretagne biedt voor u de uitkomst. Neem vrijblijvend contact met ons op, reserveer of vraag naar de mogelijkheden. Wij horen graag van u!

vakantie bij nederlanders in frankrijk

"*" geeft vereiste velden aan

Voor boekingen bel of reserveer online.