Camping in Bretagne

Over de camping in Bretagne

Wil je samen met het gezin de ideale vakantie in Frankrijk vieren? Je bent van harte welkom op camping Le Cheval Rouge! Onze camping ligt in het prachtige Bretagne en heeft de perfecte ligging vlakbij de kust. Le Cheval Rouge is relatief klein en is daardoor bij uitstek geschikt om lekker tot rust te komen en van de natuur te genieten.

De camping ligt vlakbij het Bretonse plaatsje Prat. We hebben een oude vakantieboerderij gerenoveerd en omgetoverd tot drie heerlijke gîtes. In deze ingerichte vakantiehuisjes kun je de perfecte vakantie vieren. Op het omliggende land is een kleinschalige camping gerealiseerd. Hier kun je compleet ingerichte tenten huren. Dit betekent dat je alleen je koffer hoeft in te pakken en je meteen klaar bent voor een zorgeloze vakantie! We hebben in totaal acht kampeerplekken beschikbaar. Van deze acht plekken, zijn er vier met een eigen toiletgebouw. De plekken zijn ruim ingedeeld en geven rust en privacy door de omliggende planten en struiken.

camping in bretagne

Onze vakantiehuizen

Het Boerenlandhuis

Gite I
150 m² | 6-8 personen
3 slaapkamers, 2 badkamer

Bekijk woning

Poortschuur

Gite II
120 m² | 5 personen
3 slaapkamers, 2 badkamers

Bekijk woning

Ciderschuur

Gite III
110 m² | 4 personen
2 slaapkamers, 2 badkamers

Bekijk woning

camping in Bretagne

De omgeving

Le Cheval Rouge heeft een mooie ligging in Bretagne. De plek staat bekend om de prachtige natuur en mooie wandelgebieden. Buiten het hoofdseizoen is het dan ook mogelijk om een compleet verzorgde wandelvakantie bij ons te boeken. In deze zesdaagse reis ontdek je de mooiste plekjes van het gebied. Daarnaast is het mogelijk om in de buurt diverse watersporten te beoefenen, zoals zeilen, kitesurfen en kanovaren tussen de eilanden.

Over ons

Wij zijn Olivier en Chantal, de Nederlandse eigenaren van camping Le Cheval Rouge. Nadat we zijn afgestudeerd, besloten we op avontuur te gaan en dus hebben we een mooie fietstocht door Mexico gemaakt. Daarna vonden we het tijd om aan het echte werk te beginnen. We kwamen een oude, onbewoonde boerderij tegen en waren meteen verliefd. De boerderij hebben we omgetoverd tot een mooie, kleinschalige camping in Bretagne. Tijdens de verbouwing hebben we geprobeerd om zoveel mogelijk de Franse, originele structuur te houden, waardoor het authenticiteit uitstraalt.

Interesse in de camping in Bretagne?

Wil je ook vakantie vieren bij Le Cheval Rouge? Neem vrijblijvend contact met ons op, reserveer of vraag naar de mogelijkheden. Wij horen graag van je!

Onze huurtenten en minicamping

Minicamping

Meer informatie

Zoek en Boek

Voor boekingen: bel of reserveer online