Kleine camping Noord-Frankrijk

Over de kleine camping in Noord-Frankrijk

Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in het zonnige Frankrijk? Le Cheval Rouge is een kleine camping in Noord-Frankrijk. Dit maakt de camping ideaal om lekker tot rust te komen, de omgeving te bekijken en van de natuur te genieten. Twee Nederlandse eigenaren hebben een kleine camping in Frankrijk opgezet. De oude boerderij hebben we omgebouwd tot drie prachtige gîtes, terwijl het omliggende gebied is getransformeerd tot de kleine camping in Frankrijk.

Naast de prachtige omgeving biedt Le Cheval Rouge ook verschillende accommodaties om uit te kiezen. De drie gîtes zijn omgebouwd van een oude boerderij en bieden plaats aan gezelschappen van verschillende groottes. De camping zelf heeft verschillende staanplaatsen voor tenten en caravans. Het zwembad biedt de perfecte verfrissing op warme zomerdagen en er zijn tal van activiteiten om van te genieten, zoals fietsen, vissen en paardrijden. Boek nu jouw vakantie bij Le Cheval Rouge voor een onvergetelijke ervaring in Frankrijk!

kleine camping noord frankrijk tenten

Onze vakantiehuizen

Het Boerenlandhuis

Gite I
150 m² | 6-8 personen
3 slaapkamers, 2 badkamer

Bekijk woning

Poortschuur

Gite II
120 m² | 5 personen
3 slaapkamers, 2 badkamers

Bekijk woning

Ciderschuur

Gite III
110 m² | 4 personen
2 slaapkamers, 2 badkamers

Bekijk woning

kleine camping noord frankrijk activiteiten

De omgeving

Le Cheval Rouge, een kleine camping in Noord-Frankrijk, heeft een ideale ligging vlakbij de noordkust van Frankrijk. De regio staat bekend om zijn prachtige wandelgebieden. Buiten het hoogseizoen organiseert de eigenaar van de camping complete wandelvakanties door de omgeving. Tijdens deze zesdaagse vakanties krijg je de mogelijkheid om zoveel mogelijk van de omgeving te ontdekken.

Activiteiten voor kinderen op onze camping

Ons terrein beslaat één hectare en biedt een ideale speelplek voor kinderen. Het gebied is omringd door planten en struiken om te voorkomen dat de kinderen de weg op rennen. Hier kunnen ze genieten van activiteiten zoals hutten bouwen, in bomen klimmen, trampoline springen en de natuur ontdekken. We organiseren wekelijks activiteiten waar je vrijblijvend aan mee kunt doen; er is niets dat moet, maar alles kan. 

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in een vakantie op een kleine camping in Noord-Frankrijk? Onze Nederlandse camping in Frankrijk biedt voor jou de uitkomst. Neem vrijblijvend contact met ons op, reserveer of vraag naar de mogelijkheden. Wij horen graag van je!

Onze huurtenten en minicamping

Minicamping

Meer informatie

Zoek en Boek

Voor boekingen: bel of reserveer online