Tenten verhuur in Bretagne

Zoek jij naar een camping in Bretagne die tenten verhuurt? Bij camping Le Cheval Rouge heb je gegarandeerd een ontspannen vakantie! Onze tenten zijn al compleet ingericht, dus je hoeft alleen maar je koffer in te pakken. Ideaal toch?

 

Over onze camping

Camping Le Cheval Rouge is gelegen in een rustige, maar vooral mooie omgeving in Bretagne, vlakbij het dorpje Prat. Le Cheval Rouge hoort bij een (oude) vakantieboerderij. De boerderij stamt uit 1880 en is omgetoverd naar drie prachtige gîtes. Van het omliggende land hebben we een camping gemaakt. In totaal zijn er acht grote kampeerplekken. Op onze camping heb je veel privacy, omdat de kampeerplekken zijn omringd met struiken en planten. In het hoogseizoen hebben wij de tenten in verhuur. In het laagseizoen is het ook mogelijk om je eigen tent, camper of caravan mee te nemen.

 

Faciliteiten van onze camping

Vier van onze acht tenten hebben een eigen toiletgebouw met aanrecht en wastafel. De kampeertenten zijn volledig ingericht, wat betekent dat je er zo kunt intrekken. Op onze camping is er van alles te doen. Hoe oud je ook bent, je zult je niet snel vervelen! Kinderen kunnen zich uitleven met hutten bouwen, trampoline springen en in bomen klimmen. Daarnaast organiseren we ook verschillende activiteiten waar ze aan mee kunnen doen. Ook hebben we een zwembad waar je op warme dagen een heerlijk verfrissende duik kunt nemen. Wil je de omgeving verkennen, dan is het mogelijk om fietsen bij ons te lenen.

 

De omgeving van onze camping in Bretagne

Camping Le Cheval Rouge is gelegen in het noorden van Bretagne. Deze plek staat ook wel bekend om haar prachtige wandelgebieden. Er is ontzettend veel te zien. Daarom organiseren we buiten het hoogseizoen compleet verzorgde wandelvakanties. Deze vakanties zijn geschikt voor groepen tot 14 personen. Daarnaast kun je in de buurt diverse watersporten beoefenen. Ga bijvoorbeeld zeilen langs het natuurgebied les Sept Iles, kitesurfen bij de baai van St. Michel en Greve of kanovaren tussen de eilanden.

 

Interesse?

Wil je ook graag bij ons op de camping verblijven? Neem vrijblijvend contact  op, reserveer of vraag naar de mogelijkheden. Wij horen graag van je!

"*" geeft vereiste velden aan

Voor boekingen bel of reserveer online.