Camping Bretagne met Nederlandse eigenaar

Bent u met uw gezin op zoek naar de ideale vakantie in Frankrijk, met het gemak van Nederlands blijven praten? Le Cheval Rouge is een camping in Bretagne met een Nederlandse eigenaar. De camping is relatief klein, wat het ideaal maakt om lekker tot rust te komen en van de natuur te genieten. 

Over de camping in Bretagne met Nederlandse eigenaar

De camping in Bretagne is opgezet door twee Nederlanders, Olivier en Chantal. Het ligt vlakbij het Bretonse plaatsje Prat. Wij hebben  een oude boerderij omgezet tot 3 prachtige gîtes, en het omgelegen gebied omgebouwd tot voor ingerichte tenten. 

De omgeving

Le Cheval Rouge heeft als camping een ultieme ligging in Bretagne. Het is vlakbij de kust aan het noorden van Bretagne. Bretagne staat om haar prachtige wandelgebied bekend. Buiten het hoofdseizoen verzorgen wij vanuit de camping mooie en complete wandelvakanties door Bretagne heen, waar u in 6 dagen enorm veel van de omgeving ziet.

Over de eigenaren

Wij zijn Olivier en Chantal, samen  eigenaar van deze camping in Bretagne. Na ons afstuderen besloten wij op avontuur te gaan. Wat begon bij een fietstocht door Mexico eindigde bij het opzetten van deze kleinschalige camping in Bretagne. Wij hebben geprobeerd qua structuur en cultuur zoveel mogelijk hetzelfde te houden. Daarnaast heeft u het voordeel met een Nederlandse eigenaar dat u in het Frans niet altijd uit te voeten hoeft op deze camping in Bretagne. 

Interesse?

Bent u geïnteresseerd in een vakantie in Frankrijk, zonder alle Franse moeilijkheden van dien? Onze camping in Bretagne met een Nederlandse eigenaar biedt voor u de uitkomst. Neem vrijblijvend contact met ons op, reserveer of vraag naar de mogelijkheden. Wij horen graag van u!

camping Bretagne met Nederlandse eigenaar

"*" geeft vereiste velden aan

Voor boekingen bel of reserveer online.