Kleine camping aan zee Frankrijk

Wil je graag genieten op een kleine camping aan zee in Frankrijk? Le Cheval Rouge is ideaal voor jou en je gezin om te ontspannen. Doordat de camping klein is kan je heerlijk tot rust komen, de omgeving bekijken en de natuur ontdekken.

 

Over de kleine camping aan zee in Frankrijk

De kleine camping is opgezet door twee Nederlandse eigenaren. Eén van de eigenaren heeft een oude boerderij omgetoverd tot drie mooie gîtes en het gebied dat eromheen zit omgebouwd tot een kleine camping. Ideaal voor volwassenen met kinderen!

 

De omgeving

Le Cheval Rouge heeft de ultieme ligging in Frankrijk. Het ligt vlakbij de kust. Daarnaast staat Frankrijk uiteraard bekend om het prachtige wandelgebied. Hierdoor worden buiten het hoofdseizoen complete wandelvakanties georganiseerd. In zes dagen krijg je zoveel mogelijk van de omgeving te zien en kan je genieten van het uitzicht.

 

Activiteiten voor kinderen op de kleine camping aan zee

Op het terrein kunnen niet alleen volwassenen gezellig samen zijn, maar ook de kinderen! Er is een speelplek die is afgesloten met planten en struiken, zodat ze niet zomaar weg kunnen rennen. De kinderen kunnen onder andere in bomen klimmen, trampoline springen of hutten bouwen. Bovendien kunnen ze ook de natuur ontdekken! Wekelijks worden er activiteiten georganiseerd waar ze vrijblijvend aan mee kunnen doen.

 

Interesse?

Wil je graag met je gezin op vakantie naar een kleine camping aan zee in Frankrijk? Onze Nederlandse camping is gezellig en biedt de uitkomst voor jou en je gezin! Je kan vrijblijvend contact met ons opnemen voor een reservering of voor meer informatie. We bespreken graag de mogelijkheden!

Kleine camping aan zee Frankrijk

"*" geeft vereiste velden aan

Voor boekingen bel of reserveer online.