Vakantie Noord Frankrijk aan zee

Over de Vakantie in Noord Frankrijk aan zee

Als je op zoek bent naar een vakantie in Noord Frankrijk aan zee en overweegt om te verblijven in een kampeertent met meubilering, dan zijn onze acht glamping-opties wellicht perfect voor jou. Onze gemeubileerde tenten zijn beschikbaar in juli en augustus, opgesteld in een ruime cirkel langs de rand van het terrein, waar privacy gewaarborgd is. Dit vormt een ideale en gezellige omgeving, speciaal geschikt voor families. Kinderen kunnen hier veilig spelen, omdat er voldoende overzicht is. Dankzij de kleinschaligheid van de camping heerst er een familiaire en ontspannen sfeer.

Keuze uit sanitair

Onze gemeubileerde tenten zijn onderverdeeld in twee categorieën. Op onze mini camping zijn er vier tenten zonder een privé-sanitair gebouw, waarbij je gebruik kunt maken van het algemene sanitair gebouw. Dit gebouw is voorzien van 2 toiletten, 2 douches, 3 wastafels en 2 afwasplekken. Daarnaast bevindt zich een warmwaterdouche naast het zwembad, en een afwasplek midden op het campingterrein.

De overige vier tenten hebben een eigen toiletgebouw direct achter de tent. Dit toiletgebouw is ruim en voorzien van een wastafel, maar alleen met koud water. Voor warm water, zowel voor douchen als afwassen, kun je gebruik maken van het algemene sanitair gebouw.

vakantie noord frankrijk aan zee

Onze vakantiehuizen

Het Boerenlandhuis

Gite I
150 m² | 6-8 personen
3 slaapkamers, 2 badkamer

Bekijk woning

Poortschuur

Gite II
120 m² | 5 personen
3 slaapkamers, 2 badkamers

Bekijk woning

Ciderschuur

Gite III
110 m² | 4 personen
2 slaapkamers, 2 badkamers

Bekijk woning

vakantie noord frankrijk aan zee camping

Faciliteiten op het park

Bij ons kun je gebruik maken van diverse voorzieningen. We stellen een wasmachine en droger ter beschikking, bieden gratis WiFi aan en verwennen je elke ochtend met verse koffie en thee. Ook voor gezinnen met kinderen is onze camping een uitstekende keuze. We hebben een trampoline, zandbak, tennis- en pooltafel, en last but not least, een buitenzwembad waar ze zich op warme dagen uitstekend kunnen vermaken. Met al deze leuke activiteiten komt de wasmachine zeker van pas! In het hoogseizoen organiseren we wekelijks activiteiten waar kinderen vrijblijvend aan kunnen deelnemen. Klinkt dit als muziek in de oren? Dan nodigen we je graag uit bij Le Cheval Rouge in Bretagne!

Contact voor een vakantie in Noord Frankrijk aan zee

Ben je enthousiast geworden en wil je graag op vakantie in Noord Frankrijk aan zee, Bretagne? Kom dan naar Le Cheval Rouge! Neem vrijblijvend contact met ons op, reserveer of vraag naar de mogelijkheden. Wij horen graag van je!

Onze huurtenten en minicamping

Minicamping

Meer informatie

Zoek en Boek

Voor boekingen: bel of reserveer online