Mini camping Bretagne

Bent u met uw gezin op zoek naar de ideale vakantie in Frankrijk? Le Cheval Rouge heeft een mini camping in Bretagne. Dit maakt de camping ideaal om lekker tot rust te komen, de omgeving te bekijken en van de natuur te genieten.

 

Over de mini camping in Bretagne

De mini camping in Bretagne is opgezet door twee Nederlandse eigenaars. De Nederlandse eigenaar heeft een oude boerderij omgezet tot 3 prachtige gîtes, en het omgelegen gebied omgebouwd tot een kleine mini in Bretagne.

 

De omgeving

Le Cheval Rouge heeft als mini camping in Bretagne een perfecte ligging, omdat het vlakbij de kust in het noorden van Bretagne ligt. Daarnaast staat Bretagne om haar prachtige wandelgebied bekend. Buiten het hoofdseizoen zorgt de eigenaar van de camping voor mooie en complete wandelvakanties door Bretagne heen, wat er voor zorgt dat u in 6 dagen enorm veel van de omgeving ziet.

 

Activiteiten voor kinderen op de mini camping in Bretagne

Ondanks dat het een mini camping is, is het terrein 1 hectare groot. Het terrein is afgesloten met planten en struiken zodat de kinderen niet de weg op kunnen rennen. Ze vermaken zich met hutten bouwen, bomen klimmen, trampoline springen en heel veel natuurlijke ontdekkingen. Elke week worden er ook activiteiten vanuit de camping georganiseerd, waaraan vrijblijvend deelgenomen kan worden.

 

Interesse?

Bent u geïnteresseerd in een vakantie op een mini camping in Bretagne? Onze Nederlandse camping in Bretagne biedt voor u de uitkomst. Neem vrijblijvend contact met ons op, reserveer of vraag naar de mogelijkheden. Wij horen graag van u!

Mini camping Bretagne

"*" geeft vereiste velden aan

Voor boekingen bel of reserveer online.