Kleine camping Bretagne

Over de kleine camping in Bretagne

De kleine camping in Frankrijk is opgezet door twee Nederlandse eigenaars, Olivier & Chantal. We hebben samen een oude boerderij omgezet tot 3 prachtige gîtes, en het omgelegen gebied omgebouwd tot een kleine camping in Bretagne.

De omgeving

Le Cheval Rouge heeft als kleine camping in Bretagne een ultieme ligging. Het is vlakbij de kust aan het noorden van Bretagne. Daarnaast staat Bretagne om haar prachtige wandelgebied bekend. Buiten het hoofdseizoen zorgt de eigenaar van de camping voor mooie en complete wandelvakanties door Bretagne heen. Dit zorgt er voor dat u in 6 dagen enorm veel van de omgeving ziet.

Onze vakantiehuizen

Het Boerenlandhuis

Gite I
150 m² | 6-8 personen
3 slaapkamers, 2 badkamer

Bekijk woning

Poortschuur

Gite II
120 m² | 5 personen
3 slaapkamers, 2 badkamers

Bekijk woning

Ciderschuur

Gite III
110 m² | 4 personen
2 slaapkamers, 2 badkamers

Bekijk woning

kleine camping bretagne

Activiteiten voor kinderen op de kleine camping in Bretagne

Ons terrein, dat een oppervlakte van 1 hectare beslaat, vormt een perfecte speelplek voor kinderen. Het is omringd door planten en struiken, waardoor kinderen niet zomaar de weg op kunnen rennen. Ze kunnen zich hier bezighouden met het bouwen van hutten, klimmen in bomen, springen op de trampoline en allerlei natuurlijke ontdekkingen doen. We organiseren wekelijks activiteiten waar je vrijblijvend aan kunt deelnemen; niets is verplicht, maar alles is mogelijk.

Interesse?

Bent u geïnteresseerd in een vakantie op een kleine camping in Bretagne? Onze Nederlandse camping in Bretagne biedt voor u de uitkomst. Neem vrijblijvend contact met ons op, reserveer of vraag naar de mogelijkheden. Wij horen graag van u en hopen u snel te ontvangen op onze mini camping!

Onze huurtenten en minicamping

Minicamping

Meer informatie

Zoek en Boek

Voor boekingen: bel of reserveer online