Kleine camping Bretagne

Bent u met uw gezin op zoek naar de ideale vakantie in Frankrijk? Le Cheval Rouge is een kleine camping in Bretagne. Dit maakt de camping ideaal om lekker tot rust te komen, de omgeving te bekijken en van de natuur te genieten.

 

Over de kleine camping in Bretagne

De kleine camping in Frankrijk is opgezet door twee Nederlandse eigenaars. De Nederlandse eigenaar heeft een oude boerderij omgezet tot 3 prachtige gîtes, en het omgelegen gebied omgebouwd tot een kleine camping in Bretagne.

 

De omgeving

Le Cheval Rouge heeft als kleine camping in Bretagne een ultieme ligging. Het is vlakbij de kust aan het noorden van Bretagne. Daarnaast staat Bretagne om haar prachtige wandelgebied bekend. Buiten het hoofdseizoen zorgt de eigenaar van de camping voor mooie en complete wandelvakanties door Bretagne heen. Dit zorgt er voor dat u in 6 dagen enorm veel van de omgeving ziet.

 

Activiteiten voor kinderen op de kleine camping in Bretagne

Ons 1 hectare tellende terrein is een ideale speelplek voor kinderen. het is afgesloten met planten en struiken zodat de kinderen niet de weg op kunnen rennen. Ze vermaken zich met hutten bouwen, bomen klimmen, trampoline springen en heel veel natuurlijke ontdekkingen. Wekelijks organiseren we activiteiten waar je vrijblijvend aan mee kan doen, niets moet maar alles kan.

 

Interesse?

Bent u geïnteresseerd in een vakantie op een kleine camping in Bretagne? Onze Nederlandse camping in Bretagne biedt voor u de uitkomst. Neem vrijblijvend contact met ons op, reserveer of vraag naar de mogelijkheden. Wij horen graag van u!

kleine camping Bretagne

"*" geeft vereiste velden aan

Voor boekingen bel of reserveer online.