Glamping Noord Frankrijk

Zoek jij naar een leuke glamping in Noord Frankrijk om heerlijk te genieten van een welverdiende vakantie? Bij Le Cheval Rouge kun je genieten van een vakantie waarbij je helemaal tot rust komt. Onze kleinschalige glamping ligt in Bretagne, Noord Frankrijk en biedt de perfecte locatie voor een solo vakantie, een gezinsvakantie of voor een vakantie met vrienden. Wij hebben compleet ingerichte tenten, waardoor je kunt genieten van een kampeervakantie met alle gemakken voorzien.

 

Over de glamping

Glamping Le Cheval Rouge is gelegen in een groene omgeving. Wij hebben een oude boerderij gerenoveerd en omgetoverd tot 3 mooie gîtes. De gîtes worden omgeven door 1 hectare grond waarop de glamping is gevestigd. Het terrein heeft 8 kampeerplekken, met veel privacy door de omliggende struiken en planten. De tenten zijn al helemaal ingericht, waardoor je alleen maar je koffer hoeft in te pakken en je meteen klaar bent om te gaan. 4 van de 8 kampeerplekken hebben een eigen toiletgebouw dat gelijk achter de tent te vinden is. Buiten het hoogseizoen is het ook mogelijk om met je eigen tent, caravan of camper te komen.

 

De omgeving

Le Cheval Rouge is te vinden in het noorden van Bretagne, vlakbij de kust. De plaats staat bekend om haar prachtige natuur en is uitermate geschikt om te wandelen. Buiten het hoogseizoen om, worden er dan ook compleet verzorgde wandelvakanties georganiseerd. Tijdens deze vakantie ontdek je de mooiste plekjes van Bretagne.

 

Activiteiten voor kinderen

Je bent van harte welkom om onze glamping met het hele gezin te bezoeken. We hebben namelijk veel verschillende activiteiten waar kinderen zich mee kunnen vermaken. Zo kunnen ze hutten bouwen, bomen klimmen en trampoline springen. Daarnaast worden er wekelijks activiteiten georganiseerd waar ze geheel vrijblijvend aan mee kunnen doen. Ze kunnen veilig op het terrein spelen, omdat de camping is omgeven door planten en struiken. Als het lekker weer is, kunnen ze ook een frisse duik nemen in ons zwembad.

 

Interesse?

Lijkt onze glamping in Noord Frankrijk jou wel wat? Neem dan contact met ons op, vraag naar de mogelijkheden of plaats een reservering. Wij horen graag van je!

Glamping noord Frankrijk

Vragen? Stel ze hier:

"*" geeft vereiste velden aan

Voor boekingen: bel of reserveer online