Camping in Noord-Frankrijk

Ben jij op zoek naar een leuke camping in Noord-Frankrijk? Le Cheval Rouge is een camping in de regio Bretagne. Onze kleinschalige camping ligt in een groene omgeving en is daarom de perfecte plek om heerlijk tot rust te komen in de natuur!

 

Over de camping in Noord-Frankrijk

Le Cheval Rouge is vlakbij het plaatsje Prat gevestigd. Wij, Olivier en Chantal, hebben hier een oude herenboerderij omgetoverd tot een vakantieboerderij met 3 gîtes waar je heerlijk kunt genieten van een welverdiende vakantie. Op het omgelegen stuk grond hebben wij een kleinschalige camping gerealiseerd. Hier kun je een compleet ingerichte tent huren of een kampeerplaats voor je eigen caravan, camper, tent of vouwwagen.

 

De omgeving van onze camping

Je kunt Le Cheval Rouge vinden in het noorden van Bretagne, vlakbij de kust. Bretagne staat vooral bekend om het prachtige wandelgebied. In het naseizoen verzorgen wij vanaf onze camping mooie en complete wandelvakanties door Bretagne. In 6 dagen laten wij jou kennismaken met de mooiste plekjes in de omgeving!

 

Over ons

Wij zijn Olivier en Chantal en komen oorspronkelijk uit Nederland. Tijdens onze studietijd in Amsterdam hebben wij elkaar leren kennen. Na ons afstuderen besloten we om van Mexico naar Chili te fietsen. Toen was het tijd voor een carrière in Nederland, maar de drang naar avontuur bleef. Zo vonden we deze oude onbewoonde herenboerderij op het Bretonse platteland. De boerderij hebben we zoveel mogelijk in de originele staat te behouden zodat de authentieke uitstraling behouden bleef.

 

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in het verblijven op onze camping in Noord-Frankrijk? Neem vrijblijvend contact met ons op, reserveer of vraag naar de mogelijkheden. Wij horen graag van je!

camping in noord frankrijk

Vragen? Stel ze hier:

"*" geeft vereiste velden aan

Voor boekingen: bel of reserveer online