Bretagne vakantie

Wil jij op vakantie in Bretagne? Of je nu op zoek bent naar een camping, een Glamping of een vakantiehuis. Het kan allemaal bij Le Cheval Rouge! Onze vakantieboerderij is omgebouwd tot drie ruime gîtes en is omgeven door 1 hectare kampeer terrein. Op ons kampeer terrein kun je terecht met je eigen tent of je kunt een compleet ingerichte tent huren. Mogelijkheden genoeg dus!

Over de vakantie in Bretagne

In de omgebouwde herenboerderij is er in totaal ruimte voor 15-17 personen. Tijdens de verbouwing is de franse bouwstijl behouden waardoor ze een authentieke uitstraling hebben.  De gîtes hebben elk een eigen terras. Buiten het hoogseizoen zijn de kamers van de gîtes ook los te boeken. Naast de gîtes kun je bij ons terecht om te kamperen. De boerderij beschikt over een groot kampeer terrein waar je compleet ingerichte tenten kunt huren. Er zijn acht kampeerplekken met veel privacy en omgeven door planten, bomen en struiken. Buiten het hoogseizoen is het rustiger en dan zijn campers of caravans ook van harte welkom.

De omgeving

Onze accomodatie ligt aan een rustige weg, een kilometer vanaf het Franse dorp Prat. Dit ligt in het noorden van Bretagne vlakbij de kust. Je zou dus ook de kust nog kunnen opzoeken. Het is een natuurlijke omgeving met veel groen waar je goed kunt wandelen. Buiten het hoogseizoen organiseren wij compleet verzorgde wandelvakanties. Tijdens deze vakantie laten wij je de mooiste plekken van Bretagne zien.

Activiteiten voor kinderen tijdens de vakantie

Wil je op vakantie in Bretagne met kinderen? Voor kinderen is er bij ons genoeg te doen! Ons terrein is omgeven door planten en struiken waardoor ze niet zomaar het terrein af kunnen lopen. Ze kunnen bij ons hutten bouwen, trampoline springen en er is een buiten zwembad waar ze zich kunnen vermaken. Daarnaast worden er in het hoogseizoen wekelijks activiteiten georganiseerd  waar ze geheel vrijblijvend aan mee kunnen doen.

Interesse?

Wil je op vakantie in Bretagne? Ben je op zoek naar een kleinschalige accommodatie met veel mogelijkheden? Of wil je nog meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op, reserveer of vraag naar de mogelijkheden. Wij horen graag van  je!

Bretagne vakantie

Stel hier je vraag

"*" geeft vereiste velden aan

Voor boekingen: bel of reserveer online