Ingerichte tent

Ben je op zoek naar een camping met ingerichte tent? Kom kamperen bij camping Le Cheval Rouge en ervaar het avontuur van kamperen in een comfortabele ingerichte tent. Zo bieden we onze gasten een ontspannen vakantie of je nu met vrienden komt of met kinderen er is voor iedereen plaats bij ons!

 

Over de ingerichte tent

Onze ingerichte tent is te huren in het hoogseizoen in de maanden juli en augustus. De kampeerplekken van onze tenten zijn ruim ingericht en er is veel privacy omdat de plekken zijn omringd door planten en struiken. Vier van onze tenten hebben een privé toiletgebouw met een wastafel. Buiten het hoogseizoen kun je op onze kampeerplekken terecht met je eigen tent, caravans en kampers. Daarnaast organiseren we compleet verzorgde wandelvakanties buiten het hoogseizoen. Tijdens deze wandelvakanties laten we je de mooiste plekjes van Bretagne zien. Je wordt voorzien van eten en drinken, kunt gebruikmaken van de sauna en wifi.

 

Over de camping

De camping ligt in het noorden van Bretagne vlakbij de kust. Aan een rustige weg op 1 kilometer afstand van het Franse dorp Prat. Onze camping is onderdeel van de vakantie boerderij ‘Le Cheval Rouge’ uit 1880. De oude boerderij geheel gerenoveerd en omgebouwd tot 3 heerlijke gîtes. Dus wanneer je geen fan bent van kamperen kun je ook altijd nog overnachten in een van onze gîtes.

 

Activiteiten bij Le Cheval Rouge

Het maakt niet uit in wat voor gezelschap je komt kamperen in een ingerichte tent, er is bij Le Cheval Rouge genoeg te beleven. Voor kinderen is het de ideale plek waar ze veilig kunnen spelen. Het terrein is afgesloten met struiken en planten waardoor ze niet de weg op kunnen rennen. Ze kunnen zich vermaken met hutten bouwen, trampoline springen en in bomen klimmen. Voor verkoeling op de warme zomerdagen kun je een verfrissende duik in ons zwembad nemen. Er is genoeg te doen en voor ieder wat wils!

 

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in onze ingerichte tent? Ben je op zoek naar een kleinschalige camping met veel mogelijkheden? Onze Nederlandse camping in Bretagne biedt voor jou de uitkomst. Neem vrijblijvend contact met ons op, reserveer of vraag naar de mogelijkheden. Wij horen graag van  je!

ingerichte tent

"*" geeft vereiste velden aan

Voor boekingen bel of reserveer online.