Glamping in Bretagne

Op zoek naar fijne en gezellige plek voor een kampeervakantie met comfort? Kom bij ons langs in Brentagne. Kamperen is leuk, maar het vergt veel tijd en moeite. Daarom is glamping in de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Het biedt de beleving van kamperen, maar met de voordelen van comfort. Comfort speelt een grote rol bij glamping Bretagne. Het scheelt tijd en moeite wanneer er een gemeubileerde tent klaar staat bij aankomst.

Over de glamping tenten in Bretagne

­­­Wanner je op zoek bent naar een kampeertent met meubilering zijn één van onze acht glamping mogelijkheden  geschikt voor jou. De gemeubileerde tenten staan in juli en augustus in een enorme cirkel langs de rand van het terrein met genoeg privacy. Het is een fijne en gezellige plek voor families. De kinderen kunnen er veilig spelen en er is voldoende overzicht. Omdat de camping zo klein is, is de sfeer familiaal en ontspannen.

Privé sanitair of niet?

Onze gemeubileerde tenten zijn in twee categorieën op te delen. Onze minicamping biedt namelijk vier tenten zonder een privé sanitair gebouw. Hierbij kan je gebruik maken van het algemeen sanitair gebouw. Deze is ingericht met 2 toiletten, 2 douches, 3 wastafels en 2 afwasplekken. Daarnaast is een warmwater douche gesitueerd naast het zwembad en een afwasplek midden op het campingterrein.

De overige vier tenten beschikken over een privé toiletgebouw. Deze ligt deze direct achter de tent. Het is een ruim toilet met een wastafel. Deze is enkel met koud water. Voor warm water, voor douchen of afwas, kan je gebruik maken van het algemeen sanitair gebouw.

Faciliteiten van Le Cheval Rouge

Bij ons kun je gebruik maken van verschillende faciliteiten. Zo hebben wij een wasmachine en droger ter beschikking, gratis WiFi, en kun je elke ochtend genieten van verse koffie en thee. Ook als je op vakantie gaat met kinderen is onze camping een aanrader. Er is een trampoline, zandbak, een tennis-en pooltafel en last but not least, een buitenzwembad waar ze heerlijk kunnen spelen tijdens de warme dagen. Met al die leuke activiteiten komt die wasmachine aardig van pas! In het hoogseizoen worden er wekelijkse activiteiten georganiseerd waar kinderen vrijblijvend aan mee kunnen doen. Klinkt dit als muziek in de oren? Kom dan naar Le Cheval Rouge in Bretagne!

Contact

Ben je enthousiast geworden en wil je graag ons vakantiepark in Bretagne bezoeken? Kom dan naar Le Cheval Rouge! Neem vrijblijvend contact met ons op, reserveer of vraag naar de mogelijkheden. Wij horen graag van je!

glamping-bretagne

"*" geeft vereiste velden aan

Voor boekingen bel of reserveer online.