Vakantiehuizen Bretagne

Genieten van een vakantie in Bretagne

Ben je van plan om op vakantie te gaan naar Frankrijk met familie of vrienden en zoek je nog naar een mooie plek om te verblijven? Camping Le Cheval Rouge heeft vakantiehuizen in Bretagne waar je tijdens een vakantie heerlijk kunt vertoeven. Het is een oude herenboerderij die door de Nederlandse eigenaren in zijn geheel is gerenoveerd. Tijdens de renovatie is de originele structuur van de boerderij behouden en dat is goed te zien aan de authentieke uitstraling van de vakantiehuizen. Le Cheval Rouge ligt in een rustig gedeelte van Bretagne en is vlakbij de kust. Hierdoor is het de ultieme plek om lekker tot rust te komen.

Over de vakantiehuizen in Bretagne

La Cheval Rouge beschikt over drie verschillende vakantiewoningen op het terrein. De huizen hebben alledrie een verschillende grootte en bieden ruimte voor gezelschappen van 4 personen, 5 personen en 6-8 personen. Er zijn veel faciliteiten waar je tijdens je verblijf gebruik van kunt maken. Zo is er bijvoorbeeld een sauna waarin je lekker kunt ontspannen. Als je er liever op uit gaat, zijn er fietsen die je kunt gebruiken. Daarnaast zijn er ook veel faciliteiten voor kinderen en is er een zwembad.

Vakantiehuizen Bretagne

Onze vakantiehuizen

Het Boerenlandhuis

Gite I
150 m² | 6-8 personen
3 slaapkamers, 2 badkamer

Bekijk woning

Poortschuur

Gite II
120 m² | 5 personen
3 slaapkamers, 2 badkamers

Bekijk woning

Ciderschuur

Gite III
110 m² | 4 personen
2 slaapkamers, 2 badkamers

Bekijk woning

vakantiehuizen Bretagne

De omgeving

De vakantie accommodatie heeft een perfecte ligging. In de omgeving is er veel mooie natuur waarin je lekker tot rust kunt komen. Om de omgeving te ontdekken zijn er mooie en complete wandeltochten die vanuit Le Cheval Rouge worden georganiseerd. Deze wandeltochten worden buiten het hoogseizoen om georganiseerd en bieden de kans om in zes dagen heel veel van de omgeving te zien. In de buurt is er gelegenheid om te zeilen, te kanoën en te kitesurfen. Kortom, een omgeving voor zowel een actieve als een ontspannende vakantie!

Over de eigenaren

Wij zijn de Olivier en Chantal, de Nederlandse eigenaren van drie vakantiehuizen in Bretagne. In onze studententijd hebben we elkaar ontmoet en na ons afstuderen besloten we samen op avontuur te gaan. Het begon met een fietsvakantie door Mexico en resulteerde in de aanschaf van een oude boerderij met een stuk grond in Bretagne. De oude boerderij knapten we in zoveel mogelijk de oude stijl op en zo ontstond camping Le Cheval Rouge.

Interesse?

Heb je interesse om even lekker tot rust te komen in een van onze vakantiehuizen in Bretagne? Onze vakantiewoningen in het noorden van Bretagne met een Nederlandse eigenaar bieden voor jou uitkomst. Neem contact met ons op voor meer informatie, vraag naar de mogelijkheden of doe een reservering. We horen graag van je!

Onze huurtenten en minicamping

Minicamping

Meer informatie

Zoek en Boek

Voor boekingen: bel of reserveer online