Wandelen Bretagne

Houd jij van een mooi uitzicht en wandelen in de natuur? Kies er dan voor om te wandelen in Bretagne. Bij Le Cheval Rouge worden diverse wandelvakanties aangeboden. Bretagne staat bekend om haar prachtige wandelgebieden. Le Cheval ligt gevestigd in een rustige omgeving naast het dropje Prat. Wij kennen alle beste plekjes van Bretagne en die laten we allemaal zien tijdens de zesdaagse wandelvakantie. Tijdens de wandelroutes kun je optimaal genieten van de prachtige natuur en de geweldige uitzichten.

Over wandelen in Bretagne

Tijdens de compleet verzorgde wandelvakanties van Le Cheval Rouge kun je verblijven in een tweepersoonskamer met een eigen badkamer en apart toilet. Beneden is de woonkamer die voorzien is van een houtkachel, wat vooral in het laagseizoen erg genieten is. Bij de vakantie zit eten inbegrepen, elke dag krijgt u drie maaltijden per dag die ook nog eens met biologische producten uit eigen tuin zijn bereid. Tijdens de vakantie kun je ook gebruik maken van de sauna om heerlijk te kunnen ontspannen na een dag wandelen. Je kunt de wandelvakantie ook met groepen boeken, er is plek voor 14 personen.

De route

Wij hebben met zorg een route uitgestippeld zodat jullie de beste plekjes van Bretagne te zien krijgen. We zullen wandelpad GR34 langs de kust volgen. In het najaar kun je hier veel bramenstruiken tegenkomen, de bramen die hieraan hangen zijn eetbaar en ook kom je veel soorten paddestoelen tegen. Ook in het voorjaar heeft Bretagne vele schoonheden, overal zie je nieuw groen en bloemen die opkomen. we vertrekken elke dag vanaf Le Cheval Rouge naar de plek waar we de vorige dag gebleven waren. Benieuwd naar de specifieke plaatsen waar we heen lopen? Bekijk dan dit overzicht.

Interesse?

Heb jij zin om te wandelen in Bretagne? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, reserveer of vraag naar de mogelijkheden. Wij horen graag van je!

"*" geeft vereiste velden aan

Voor boekingen bel of reserveer online.