Vakantiehuisje Bretagne

Ben je op zoek naar een vakantiehuisje in het prachtige Bretagne? Le Cheval Rouge heeft drie prachtige gîtes in een oude herenboerderij. De ruime vertrekken bieden ruimte voor in totaal zeventien personen, maar zijn ook los te boeken voor kleinere gezelschappen. De boerderij bevindt zich aan een rustige weg, middenin een groene omgeving. Kortom, de perfecte locatie voor een ontspannen vakantie!

Over het vakantiehuisje in Bretagne

Wij hebben de oude herenboerderij omgebouwd naar drie gîtes in de authentieke stijl van de boerderij. De gîtes beschikken elk over een eigen terras en bieden ruimte aan 4, 5 en 6-8 personen. De huisjes hebben allemaal meerdere badkamers en er is een gezamenlijke ruimte waar je gebruik kunt maken van de wasmachines en droger. Verder zijn er verschillende faciliteiten zoals een tafeltennistafel, een zwembad, een pooltafel en kun je gebruik maken van de sauna.

vakantiehuisje bretagne

Onze vakantiehuizen

Het Boerenlandhuis

Gite I
150 m² | 6-8 personen
3 slaapkamers, 2 badkamer

Bekijk woning

Poortschuur

Gite II
120 m² | 5 personen
3 slaapkamers, 2 badkamers

Bekijk woning

Ciderschuur

Gite III
110 m² | 4 personen
2 slaapkamers, 2 badkamers

Bekijk woning

vakantiehuisje bretagne

De omgeving van de gîte in Bretagne

Le Cheval Rouge bevindt zich op een kilometer afstand van het Franse dorpje Prat. Prat ligt vlakbij de kust, in het noorden van Bretagne. De omgeving staat bekend om de prachtige natuur en is daarom uitermate geschikt om te wandelen of te fietsen. Buiten het hoofdseizoen om organiseren wij vanuit Le Cheval Rouge compleet verzorgde wandelvakanties. Tijdens zo’n wandelvakantie ontdek je in zes dagen de mooiste plekjes in de omgeving. De boerderij heeft beschikking over 1 hectare kampeer terrein waardoor je een prachtig uitzicht hebt op de natuur.

Perfect voor kinderen

Onze vakantieboerderij is uitermate geschikt voor een vakantie met kinderen. Het terrein is omgeven door planten en struiken waardoor kinderen niet zomaar weg kunnen rennen. Daarnaast kunnen ze zich vermaken door hutten te bouwen, trampoline te springen en in bomen te klimmen. Ook is er een zandbak en een speelbout. Tijdens warme zomerdagen kunnen ze verkoeling vinden in het buitenzwembad. Bovendien worden er in het hoogseizoen wekelijks leuke activiteiten georganiseerd waar kinderen vrijblijvend aan mee kunnen doen.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in een vakantiehuisje in Bretagne? Ons vakantiehuis in Bretagne met een Nederlandse eigenaar biedt voor jou de uitkomst. Neem vrijblijvend contact met ons op, reserveer of vraag naar de mogelijkheden. Wij horen graag van je!

Onze huurtenten en minicamping

Minicamping

Meer informatie

Zoek en Boek

Voor boekingen: bel of reserveer online