Vakantiehuisje Bretagne

Over het vakantiehuisje in Bretagne

Ben je op zoek naar een kleinschalige vakantie accommodatie onder de Franse zon? In het noorden van Bretagne, vlakbij de kust ligt camping Le Cheval Rouge. De camping is opgericht door twee Nederlanders en zij hebben de camping sindsdien in beheer. Tijdens de oprichting van de camping is rekening gehouden met het behoud van de originele structuur van de boerderij. Het vakantiehuisje Bretagne was oorspronkelijk een oude herenboerderij en is omgebouwd en gerenoveerd tot een plek waar je heerlijk tot rust kunt komen. De ligging van Le Cheval Rouge is perfect om heerlijk te ontspannen aangezien Bretagne bekend staat om zijn mooie natuur.

Le Cheval Rouge heeft drie vakantiehuizen in verschillende grootte beschikbaar. Zo is er een vakantiehuisje voor 4 personen, 5 personen en een voor 6-8 personen. De huizen bieden verschillende faciliteiten zodat je van alle gemakken voorzien wordt. Er is onder andere een 4-persoons sauna om lekker te ontspannen. Wanneer je er liever op uit gaat om de omgeving te ontdekken, zijn er fietsen beschikbaar. Daarnaast is er op de camping ook nog een zwembad aanwezig en zijn er meer dan genoeg faciliteiten voor kinderen om zich te vermaken.

vakantiehuisje bretagne

Onze vakantiehuizen

Het Boerenlandhuis

Gite I
150 m² | 6-8 personen
3 slaapkamers, 2 badkamer

Bekijk woning

Poortschuur

Gite II
120 m² | 5 personen
3 slaapkamers, 2 badkamers

Bekijk woning

Ciderschuur

Gite III
110 m² | 4 personen
2 slaapkamers, 2 badkamers

Bekijk woning

vakantiehuisje bretagne voor kinderen

De omgeving

De vakantie accommodatie ligt op een prachtige plek. Le Cheval Rouge ligt namelijk vlakbij de kust in het noorden van Bretagne. Bretagne staat onder andere bekend om haar mooie wandelgebieden. Om deze gebieden te ontdekken worden er buiten het hoofdseizoen compleet georganiseerde wandelroutes georganiseerd vanaf Le Cheval Rouge. Daarnaast is het in de buurt mogelijk om te zeilen, te kanoën en te kitesurfen. Kortom, voor ieder wat wils!

Over de eigenaren van het vakantiehuisje Bretagne

Wij zijn Olivier en Chantal. Samen hebben wij de stap gemaakt om van een oude herenboerderij, camping La Cheval Rouge te maken. We kennen elkaar al sinds onze studietijd en zijn na ons afstuderen op avontuur gegaan. Wat begon met een fietstocht door het mooie Mexico resulteerde in de wens om iets voor ons zelf te beginnen. Na het kopen van een oude herenboerderij met een stuk grond in Bretagne konden we dat realiseren door camping Le Cheval Rouge op te zetten.

Interesse?

Wil je ook je vakantie doorbrengen in vakantiehuisje Bretagne? Bij Le Cheval Rouge ben je van harte welkom! Neem contact met ons op voor meer informatie, vraag naar de mogelijkheden of doe een reservering. We horen graag van je!

Onze huurtenten en minicamping

Minicamping

Meer informatie

Zoek en Boek

Voor boekingen: bel of reserveer online