Op vakantie in Noord-Frankrijk

Wil jij op vakantie in het mooie Noord-Frankrijk? Le Cheval Rouge bevindt zich in de prachtige provincie Bretagne en is de ultieme vakantiebestemming. Je kunt bij ons een compleet ingerichte tent of een gîte huren. Daarnaast hebben we ook diverse kampeerplaatsen waar je met je eigen tent, caravan, camper of vouwwagen vakantie kunt komen vieren.

Over de vakantie in Noord-Frankrijk

Le Cheval Rouge bevindt zich op een kilometer afstand van het Bretonse dorpje Prat. Je vindt ons in een groene omgeving aan een rustige weg. Le Cheval Rouge is een oude herenboerderij die omgebouwd is tot 3 heerlijke gîtes. Het land dat bij de oude boerderij hoorde is nu beschikbaar om te kamperen. Hier zijn 8 kampeerplaatsen gerealiseerd en een aantal ingerichte tenten. Zo heb je wel het ultieme kampeer gevoel, maar je hoeft zelf geen tent op te zetten. Dat is toch heerlijk?

De omgeving van Bretagne

Noord-Frankrijk is een erg populaire plek om op vakantie te gaan. Er is immers veel natuur en daardoor kun je er heerlijk wandelen en fietsen. Buiten het hoofdseizoen is het mogelijk om bij ons een compleet verzorgde wandelvakantie te boeken. Ook voor kinderen is onze camping een fantastische plek voor een fijne vakantie. Wij hebben diverse faciliteiten zoals een verwarmd zwembad, een trampoline, speeltoestellen en tafeltennistafel.

Faciliteiten

Bij Le Cheval Rouge kun je genieten van een onbezorgde vakantie. Onze vakantieaccommodatie is van veel gemakken voorzien om het jou zo comfortabel mogelijk te maken. Zo krijg je elke ochtend in het hoofdseizoen, verse koffie en thee. Je kunt aanschuiven bij de table d’hôtes om te genieten van een vers bereide maaltijd. Er is een sauna aanwezig in de huisjes en ook een droger en wasmachine. Verder zijn er genoeg faciliteiten waarmee jouw kinderen zich zullen vermaken. Ons buiten zwembad bijvoorbeeld, of de trampoline en de wekelijkse activiteiten die georganiseerd worden. Hier kunnen ze geheel vrijblijvend aan deelnemen. Er is voor ieder wat wils bij Le Cheval Rouge, ontdek het zelf!

Interesse?

Wil je op vakantie in Noord-Frankrijk en ben je geïnteresseerd in het verblijven bij Le Cheval Rouge? Neem vrijblijvend contact met ons op, reserveer of vraag naar de mogelijkheden. Wij horen graag van je!

op vakantie in Noord-Frankrijk

Stel hier je vraag

"*" geeft vereiste velden aan

Voor boekingen: bel of reserveer online