Huisje Bretagne

Zon, zee, strand, wie wilt dat nou niet? Een huisje in Bretagne klinkt als de ideale vakantie. Le Cheval Rouge heeft prachtige huizen beschikbaar voor het hele gezin, familie of vrienden. Jullie zullen je snel thuis voelen in deze comfortabele, ruime en sfeervol ingerichte huizen. We hebben ons bij de inrichting laten inspireren door onze reizen en de Bretonse sfeer om ons heen. De gîtes zijn ruimtelijk en geschikt voor het hele gezin, familie of vrienden. Er is ontzettend veel te beleven, zoals een oestersafari, hutten bouwen, yoga en paardrijden. Ben je toe aan een vakantie aan zee? Dan is Bretagne de ideale plek!

Over de vakantiehuizen in Bretagne

De vakantiehuisjes die in Le Cheval Rouge staan, zijn oorspronkelijk onderdeel van een oude herenboerderij. Nederlandse eigenaren hebben deze boerderij omgebouwd, maar de Franse stijl behouden. Elk huis heeft een unieke uitstraling met een eigen terras. Er is een gezamenlijke ruimte waar de wasmachines en drogers staan. De accomodaties hebben allemaal meerdere badkamers. Er zijn vakantiehuisjes beschikbaar voor 4 personen, 5 personen en 6-8 personen. Ook zijn er nog andere faciliteiten waar gebruik gemaakt van mag worden, zoals een pooltafel, tafeltennis én een sauna. 

Het Boerenlandhuis voor 6 tot 8 personen

Dit 150m2 ruime vakantiehuis is gesitueerd in het rechter gedeelte van het hoofdhuis. In het linkergedeelte wonen wij zelf. Het heeft een ruim, wat hoger gelegen zuidelijk gericht terras waarvandaan je een mooi overzicht hebt op de binnenplaats en tuin.

De Poortschuur voor 5 personen

Dit 120m2 ruime vakantiehuis is gevestigd aan de linkerkant van het hoofdhuis in de voormalige ciderschuur waar vroeger de appels door de grote poort naar binnen werden gebracht en tot cider werden geperst. Deze schuur is opgedeeld in twee gîtes: gîte 2 in het rechter gedeelte en gîte 3 in het linker gedeelte. Met privé terras op het zuiden kan je heerlijk en in alle rust genieten.

De Ciderschuur voor 4 personen

Dit 110m2 ruime vakantiehuis is gevestigd in het rechter gedeelte van de voormalige ciderschuur. Hier stond het gemaal en werd de cider opgeslagen. Deze schuur is opgedeeld in twee gîtes; gîte 2 in het rechter gedeelte en gîte 3 in het linker gedeelte. Deze gîte heeft een terras op het zuiden en tevens één aan de achterkant. Sla s ’avonds de schuifdeuren open en geniet op het achterterras in alle rust van de ondergaande zon.

De omgeving in Bretagne aan zee

De natuur is prachtig in Bretagne, een paradijs voor natuur- en sportliefhebbers. Wandelen kan je hier heel mooi langs de beroemde Côte Granit Rose. De route loopt langs de gehele Bretonse kust, met adembenemende uitzichten kunnen wandelaars en natuurliefhebbers hier hun hart ophalen. Ook wordt watersport hier veel beoefend, zeilen, surfen, kanovaren en zwemmen… Verdere opties zijn golven, vissen of marktjes bezoeken in de buurt.

Vakantiehuis Bretagne aan zee voor kinderen

Ondanks dat het vakantiehuis aan zee gelegen is, is het terrein van Le Cheval Rouge kindvriendelijk. Het is namelijk omgeven met planten en struiken, waardoor kinderen niet makkelijk weg kunnen komen. Er worden veel activiteiten georganiseerd voor kinderen waar ze vrijwillig aan mee kunnen doen. Daarnaast zijn er diverse faciliteiten waar ze gebruik van kunnen maken. Ze kunnen bijvoorbeeld hutten bouwen, in bomen klimmen, trampoline springen, maar er is ook een zandbak of een speelboot. Een duik in het buitenzwembad is ook niet verkeerd!

Interesse?

Wil je ook graag een vakantiehuis in Bretagne aan zee? Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden! Direct reserveren is ook mogelijk. Wij hopen je snel te zien!

Bretagne vakantiehuisje

Vragen? Stel ze hier:

"*" geeft vereiste velden aan

Voor boekingen: bel of reserveer online