Gîtes in Noord-Frankrijk

Als je op zoek bent naar de ideale vakantie in Frankrijk voor je gezin en altijd al in een gîte heeft willen verblijven, dan heeft Le Cheval Rouge meerdere opties beschikbaar in Bretagne. De gîtes in Noord-Frankrijk zijn verbouwd vanaf een oude boerderij en bieden een comfortabel en gezellig verblijf. De omgeving biedt volop mogelijkheden om te ontspannen en te genieten van de natuur, waardoor het de perfecte vakantiebestemming is voor gezinnen die op zoek zijn naar rust en avontuur.

 

Over de gîtes in Noord-Frankrijk

Le Cheval Rouge biedt gîtes in drie verschillende maten: geschikt voor 6-8 personen, 5 personen of 4 personen. De gîtes bevinden zich dicht bij het plaatsje Prat in Bretagne en bieden een comfortabel verblijf voor groepen van verschillende groottes. Naast de gîtes ligt een kleine camping met vooraf ingerichte tenten, die een perfecte optie bieden voor mensen die willen kamperen zonder al te veel zorgen over het opzetten van een tent.

 

De omgeving bij de gîtes in Bretagne

Met haar 3 gîtes heeft Le Cheval Rouge een ideale locatie in Bretagne, vlakbij de prachtige kust in het noorden van deze regio. Bretagne staat bekend om haar adembenemende wandelgebieden, die je tijdens je verblijf bij Le Cheval Rouge kunt ontdekken. Buiten het drukke seizoen organiseert de Nederlandse eigenaar vanuit de gîtes mooie en complete wandelvakanties door Bretagne, waarbij je in slechts 6 dagen tijd enorm veel van de omgeving kunt zien. Meer informatie over deze wandelvakanties vind je hier.

 

Over de Nederlandse eigenaar van de gîtes

Wij zijn Olivier en Chantal, de Nederlandse eigenaren van Le Cheval Rouge in Bretagne. Na ons afstuderen hebben wij een fietstocht door Mexico gemaakt, wat uiteindelijk leidde tot het opzetten van onze kleinschalige camping met de 3 gîtes in Bretagne. Wij hebben ons best gedaan om de structuur en cultuur van onze camping en gîtes zoveel mogelijk te behouden. Zo bieden wij onze gasten een unieke ervaring, waarbij zij kunnen genieten van de Franse cultuur.

 

Interesse?

Bent u geïnteresseerd in één van onze gîtes in Noord-Frankrijk? Onze gîtes in Bretagne bieden uitkomst voor een heerlijke vakantie. Neem vrijblijvend contact met ons op, reserveer of vraag naar de mogelijkheden. Wij horen graag van je!

gites bretagne

Stel je vraag hier:

"*" geeft vereiste velden aan

Voor boekingen: bel of reserveer online