WANDELVAKANTIE NASEIZOEN (GR34)

Beleef jij de ultieme vakantie als je er lekker op uit gaat in plaats van bij het zwembad te liggen? Bij camping Le Cheval Rouge zit je goed! Hoewel je bij ons zeker de mogelijkheid hebt om aan het zwembad te relaxen, kun je bij ons ook in het naseizoen ook een wandelvakantie boeken. Wist je bijvoorbeeld dat je in het najaar fantastisch kunt wandelen in Frankrijk en dan met name Bretagne, waar wij ons bevinden? We hebben hier bijna altijd zon en je kunt genieten van de prachtige luchten en adembenemende uitzichten die continue veranderen door het verschil in getijden. Daarnaast vind je langs de Bretonse kust de GR34. Beloop je dit wandelpad, dan kun je de beroemde roze rotsen beklimmen en afdalingen maken naar de mooiste witte stranden! Kies je er bovendien voor om in het najaar te komen wandelen, dan loop je al smikkelend langs de braamstruiken, kun je verschillende soorten paddenstoelen spotten én word je omringd door allerlei herfstkleuren.

 Ons wandelarrangement

 • Je viert vakantie in een tweepersoons kamer inclusief privé badkamer en een apart toilet. Daarnaast kun je gebruikmaken van de grote woonkamer beneden met houtkachel. 
 • Bij volpension;
  • Iedere ochtend vers ontbijt met huisgemaakte producten.
  • Stel je eigen lunchpakket samen. 
  • Na het wandelen krijg je een hapje en een drankje.
  • ’s Avonds een driegangendiner met biologische producen uit eigen tuin (vegetarisch of veganistisch ook mogelijk).
 • Vervoer van het einde van het wandelpunt naar het begin, waardoor je niet steeds dezelfde route hoeft te lopen.
 • Maak gebruik van de sauna, wandelkaarten, kano’s of een oestersafari.
 • Wij ontvangen ook groepen. Onze plekken bieden plaats voor ruim 14 man. 

Wandelroute (Bekijk fotoalbum)

Dag 1:
Beginnen vanuit “La Roche Jaune”.

Dag 2:
De wandeling start waar we de dag daarvoor zijn geëindigd, namelijk “Plage de Porz Scaff”.

Dag 3:
Vandaag wandelen we langs de  beroemde roze granietkust. Het vertrek is in “Perros Quirec” en we lopen richting “Ploumanach” verder langs de kust van “Tregastel” tot het afgesproken punt voorbij “La Greve Blance”. Hier worden we opgehaald.

Dag 4:
De wandeltocht in “Lannion”. We volgen de GR34 langs de rivier Léguer tot het kustplaatsje “Pointe Servel”. Daarna trekken we noordwaarts langs de kust tot “Marais du Quellen”.

Dag 5:
Donderdag is er altijd markt in Lannion. ’s Middags spreken we af in een café in “Trédrez-Locquémeau”. Vanuit daar gaan we naar het vertrekpunt. We lopen wederom langs de rivier, maar nu aan de andere kant richting zee. Vervolgens gaan we zuidwaarts langs de kust tot we terug zijn bij het gezellige café. 

Dag 6:
De laatste dag maken we een lange wandeling langs het kustpad naar “Locquirec”. 

Geïnteresseerd in het wandelarrangement?

Wil jij in het naseizoen ook een wandelvakantie bij ons boeken? Neem contact met ons op en ontdek de schoonheid van Bretagne. Voor de prijzen zie onze prijslijst.