Wandelvakantie individueel

Wil jij individueel op wandelvakantie? Dan is Bretagne de perfecte plaats om naar toe te gaan. Bretagne staat bekend om haar geweldige wandelgebied. Hier geniet je niet alleen van de schitterende natuur, maar ook van een compleet verzorgde wandelvakantie als jij je reis boekt bij Le Cheval Rouge. Wij verzorgen deze wandelvakanties zowel in het voor- als in het najaar. Tijdens de reis nemen we jou mee naar de meest unieke plekken van Bretagne.

Over de individuele wandelvakantie in Bretagne

Tijdens de wandelvakantie kun je helemaal tot rust komen. Je verblijft in een oude, geheel gerenoveerde boerderij. De kamer beschikt over een tweepersoonsbed, een eigen badkamer en een apart toilet. Bovendien is de boerderij voorzien van een woonkamer met houtkachel, waar je ’s avonds gezellig kunt zitten. Daarnaast verzorgt Le Cheval Rouge per dag drie maaltijden. De maaltijden zijn zover mogelijk met biologische ingrediënten uit eigen tuin bereid. Ook kun je gebruik maken van de sauna, wat na een lange wandeling natuurlijk extra prettig is. Naast dat de wandelvakantie individueel te boeken is, kun je er ook terecht in groepen. Er is plek voor maximaal 14 personen.

De route

Le Cheval Rouge heeft een leuke route uitgestippeld, zodat jij de allerbeste plekken van Bretagne krijgt te zien. Hierbij volgen we een pad dat langs de kust ligt. Je zult er in het voorjaar veel nieuw groen tegenkomen. In het najaar kun je er onder meer bramen eten die langs het pad hangen. Tevens kun je er verschillende soorten paddenstoelen tegenkomen. Elke dag vertrekken we vanaf Le Cheval Rouge naar de plek waar we de dag ervoor waren gebleven. Ben je benieuwd naar meer informatie over deze wandelroute? Bekijk dan dit overzicht.

Interesse?

Wil jij op vakantie naar Bretagne en ben je geïnteresseerd in een van onze compleet verzorgde individuele wandelvakanties? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op, vraag naar de mogelijkheden of reserveer! Wij horen graag van je.

"*" geeft vereiste velden aan