Wandelvakantie in Frankrijk

Wil je graag op wandelvakantie in Frankrijk? Dan is Bretagne de perfecte plek om het prachtige wandelgebied te ontdekken! Le Cheval Rouge is de ideale camping om je vakantie door te brengen. Wij organiseren in het voor- en najaar diverse wandelvakanties. We laten je de mooiste plekken zien waardoor je kan genieten van geweldige uitzichten!

Over de wandelvakantie in Frankrijk

Bij Le Cheval rouge kan je een verzorgde wandelvakantie in Frankrijk boeken. Je verblijft in een van onze mooie gîtes met een eigen badkamer en apart toilet. Daarnaast is er een woonkamer beneden die voorzien is van een houtkachel. De wandelvakantie is op basis van volpensioen. Er zullen drie maaltijden per dag voorbereid worden. Deze maaltijden proberen we met zoveel mogelijk biologische ingrediënten voor te bereiden. Wil je na je wandeling ontspannen? Ook dat kan bij ons! Je kan namelijk gebruik maken van de sauna. De wandelvakantie kan ook voor groepen met 14 personen geboekt worden.

De route

Voor de wandelvakantie is er een speciale route uitgestippeld, zodat de beste plekjes van Bretagne bezichtigd kunnen worden. Het wandelpad GR34 langs de kust zal gevolgd worden. In het najaar zijn hier veel bramenstruiken te vinden. Deze bramen zijn ook te eten. Verder kan je er ook verschillende soorten paddestoelen vinden. In het voorjaar komen de mooie bloemen knoppen uit en kan je genieten van al het groen. We zorgen ervoor dat we elke dag weer vertrekken waar we de dag ervoor gebleven waren. Zo missen we niks! Wil je meer weten over onze wandelroute? Bekijk het overzicht.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in een wandelvakantie in Frankrijk? Voor meer informatie kan je vrijblijvend contact met ons opnemen. We bespreken graag de mogelijkheden.

"*" geeft vereiste velden aan

Voor boekingen bel of reserveer online.