Wandelen in Frankrijk

Wil je graag wandelen in Frankrijk? In Bretagne worden diverse wandelvakanties georganiseerd. Bretagne heeft een prachtig wandelgebied. Bij Le Cheval Rouge worden er wandelvakanties georganiseerd. Zowel in het voorjaar als najaar worden de mooiste plekken laten zien. Je kan genieten van de natuur en geweldige uitzichten!

Over wandelen in Frankrijk

Frankrijk is een prachtig land waar veel te bewonderen is. Bij Le Cheval Rouge kan je nu compleet verzorgde wandelvakanties boeken. Wij stippelen de hele route voor je uit zodat je van alles te zien krijgt. Wil je liever ook overnachten? Dan is dit ook mogelijk. Je verblijft in een tweepersoonskamer met eigen badkamer en apart toilet. Ook is er een woonkamer beneden met een houtkachel. De wandelvakantie is een volpension en je krijgt dus drie maaltijden per dag. De maaltijden proberen we zoveel mogelijk te bereiden met biologische ingrediënten uit onze eigen tuin. Wil je ontspannen na een wandeling? Maak dan gebruik van de sauna.

De route

Er is gekozen voor een route langs het wandelpad GR34 langs de kust. De meest bijzondere plekjes worden bezocht met een mooi uitzicht. Kies je in het najaar voor een wandeling dan vind je veel bramenstruiken met bramen die je kan eten. In het voorjaar komen de bloemen uit en kleurt de natuur groen. Elke dag wordt er vertrokken vanaf de plek waar we zijn geëindigd. Als je meer wilt weten, kijk dan op dit overzicht.

Interesse?

Wil je graag wandelen in Frankrijk? Laten we dan de mogelijkheden bespreken. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of om direct te reserveren bij ons. Wij hopen je snel te zien bij Le Cheval Rouge!

wandelen in frankrijk

"*" geeft vereiste velden aan

Voor boekingen bel of reserveer online.