wandelarrangementen met overnachting

Ben je van plan om een wandelarrangement te gaan doen en wil je dit in combinatie met een overnachting? In Bretagne kan je nu heerlijk genieten van de natuur tijdens een wandeling én overnachten in Le Cheval Rouge. Ook worden er het hele jaar door verschillende wandelarrangementen met overnachting georganiseerd. Tijdens deze wandelingen worden de mooiste plekken bezocht en kan je genieten van prachtige uitzichten!

Over wandelarrangementen met overnachting

Het is mogelijk om compleet verzorgde wandelarrangementen te boeken. Kies voor een wandelarrangement met overnachting. Je zal dan in een tweepersoonskamer verblijven waar je een eigen badkamer hebt en toilet. Ook is er een woonkamer die voorzien is van een houtkachel. Daarnaast is het wandelarrangement is een volpension waarbij je drie maaltijden per dag krijgt. Bijna alle maaltijden zijn voorzien van biologische ingrediënten uit eigen tuin. Wanneer je klaar bent met een wandeling, kan je heerlijk ontspannen in de sauna. Een wandelvakantie met een groep? Wij hebben plek voor 14 personen.

De route

De route van het wandelarrangement is zo uitgestippeld dat de beste plekjes bezichtigd worden. Het wandelpad GR34 zal langs de kust gevolgd worden. Tijdens de wandeling in het najaar zijn er bramenstruiken met bramen die te eten zijn. Ook zijn er verschillende soorten paddestoelen. In het voorjaar komen de bloemen hun knoppen uit en kan je genieten van het groen. Als we ergens stoppen en we hebben geen tijd om dezelfde dag de wandelen af te maken, wordt de volgende dag de wandeling dus op die plek begonnen. Zo zorgen we ervoor dat de wandeling volledig afgerond wordt. Wil je meer weten? In dit overzicht staat meer informatie.

Interesse?

Wil jij graag kiezen uit een van onze wandelarrangementen met overnachting in Bretagne? Je kan bij ons direct reserveren of contact opnemen voor meer informatie. We bespreken dan de mogelijkheden.

"*" geeft vereiste velden aan

Voor boekingen bel of reserveer online.