Wandelarrangement

Ben je op zoek naar een wandelarrangement? Bretagne in Frankrijk staat bekend om het prachtige natuur en wandelgebied! Bij Le Cheval worden er diverse wandelvakanties georganiseerd. Hier kunnen de mooiste plekken bewonderd worden en er kan genoten worden van geweldige uitzichten.

Over het wandelarrangement

Het is mogelijk om verzorgde wandelarrangementen te boeken in Bretagne. Er is een tweepersoonskamer met eigen badkamer en toilet waar je in zal verblijven. De woonkamer is apart beneden en voorzien van een houtkachel. Bij het wandelarrangement krijg je drie maaltijden per dag en is dus voorzien van een volpension. De maaltijden worden zoveel mogelijk bereidt met biologische ingrediënten uit onze eigen tuin. Na een dag wandelen wil je natuurlijk heerlijk kunnen ontspannen, daarom kan je ook gebruik maken van onze sauna. Het wandelarrangement is tevens geschikt voor groepen tot 14 personen.

De route

De route van het wandelarrangement is zo uitgestippeld dat de beste plekjes gezien worden van Bretagne. Het wandelpad GR34 langs de kust zal gevolgd worden. In het najaar zijn hier veel bramenstruiken met bramen te vinden die te eten zijn en ook verschillende paddestoelen. In het voorjaar kan je genieten van de lente en alle bloemknoppen die uitkomen. Elke dag wordt er vertrokken vanaf Le Cheval Rouge naar de plek waar we de vorige dag zijn gebleven. Wil je meer informatie over de route? Bekijk dit overzicht.

Interesse?

Wil jij graag het wandelarrangement in Bretagne meemaken? Neem dan contact met ons op om te vragen naar de mogelijkheden of direct te reserveren. Wij hopen van je te horen!

wandelarrangement

"*" geeft vereiste velden aan

Voor boekingen bel of reserveer online.