Wandel vakantie Frankrijk individueel

Wil je graag op individuele wandel vakantie in Frankrijk? Dan is Bretagne de ideale plek! Je vindt hier de meeste prachtige wandelgebieden. Le Cheval Rouge is de perfecte camping om je vakantie door te brengen. Wij organiseren in zowel het voor- als in het najaar verschillende wandelvakanties. We laten je de beste plekken zien waardoor jij kan genieten van de meest prachtige uitzichten!

Over de individuele wandelvakantie in Frankrijk

Je kunt bij Le Cheval Rouge een volledig verzorgde wandelvakantie in Frankrijk boeken. Tijdens de vakantie verblijf je in een van onze gîtes met een eigen badkamer en apart toilet. Beneden vind je een woonkamer voorzien van een houtkachel. De individuele wandelvakantie is op basis van volpension. Dat houdt in dat wij drie maaltijden per dag zullen verzorgen. We proberen deze maaltijden zoveel mogelijk te bereiden met biologische ingrediënten. Wil je naast het wandelen ook ontspannen? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres! Je kunt namelijk gebruik maken van onze sauna. Naast een individuele wandelvakantie kun je ook bij ons terecht voor het boeken van een wandelvakantie voor groepen van maximaal 14 personen.

De route

Le Cheval Rouge heeft een speciale route uitgestippeld, zodat jij de mooiste plekjes van Bretagne te zien krijgt. We volgen hierbij een wandelpad langs de kust. Hier zijn in het najaar veel bramenstruiken te vinden. Deze bramen kun je ook eten. Verder zul je er ook diverse soorten paddestoelen tegenkomen. In het voorjaar komen de mooie bloemen knoppen uit en kan je genieten van al het nieuwe groen in de omgeving. Elke dag zorgen we ervoor dat we weer vertrekken vanaf het punt waar we de dag ervoor gebleven waren.  Sfeer proeven? Perros-Guirec is een van de plekken waar we zullen wandelen. Wil je meer informatie over onze wandelroute? Bekijk dan het overzicht.

Interesse?

Wil jij individueel een wandelvakantie boeken in Frankrijk? Je kunt voor meer informatie vrijblijvend contact met ons opnemen. We bespreken graag samen de mogelijkheden!

wandel vakantie frankrijk individueel

"*" geeft vereiste velden aan

Voor boekingen bel of reserveer online.