Huur een tent in Bretagne

Zoek je naar een camping waar je kunt verblijven in een kampeertent? Le Cheval Rouge heeft meerdere kampeertenten in de verhuur. Onze tenten zijn al ingericht, dus je hoeft alleen nog maar je koffer in te pakken en je bent klaar voor vertrek! Zo heb je gegarandeerd een ontspannen vakantie.

Over onze camping

Le Cheval Rouge hoort bij een (oude) vakantieboerderij. De boerderij stamt uit 1880 en is gerenoveerd en omgebouwd naar drie prachtige gîtes. Op het omliggende stuk land is een kleine camping gerealiseerd met acht kampeerplekken. Vier van de acht plekken hebben een eigen toiletgebouw met wastafel en aanrecht. Je hebt veel privacy, omdat de kampeerplaatsen zijn omringd door planten en struiken. Buiten het hoogseizoen is het ook mogelijk om je eigen tent mee te nemen en zijn campers en caravans ook van harte welkom!

Activiteiten

Er is van alles te doen op onze camping, zowel voor jong en oud. Kinderen kunnen bij ons hutten bouwen, in bomen klimmen en trampoline springen. Daarnaast hebben we een zandbak, een tennis- en pooltafel en kunnen ze een verfrissende duik nemen in ons zwembad. In het hoogseizoen worden er ook activiteiten georganiseerd waar ze aan deel kunnen nemen. Daarnaast is het bij ons in de buurt mogelijk om verschillende watersporten te beoefenen. Zo kun je bijvoorbeeld gaan zeilen, kanovaren of kitesurfen. De omgeving verkennen doe je makkelijk op onze fietsen die je kunt lenen. Staat er een grotere fietstocht op de planning? We hebben ook twee elektrische fietsen te huur.

De omgeving van onze camping in Bretagne

Camping Le Cheval Rouge ligt in het noorden van Bretagne, vlakbij het dorpje Prat. Bretagne staat bekend om haar prachtige wandelgebieden. De omgeving is rustig en ontzettend mooi. Er is veel te zien en daarom organiseren we buiten het hoogseizoen compleet verzorgde wandelvakanties. Tijdens de wandelvakanties verblijf je in de gîtes in de boerderij. De wandelvakanties zijn geschikt voor groepen tot 14 personen. Je kunt je met een groep aanmelden of als individu.

Interesse?

Kom je ook je vakantie vieren in onze kampeertenten of gîtes? Neem vrijblijvend contact  op, reserveer of vraag naar de mogelijkheden. Wij horen graag van je!

verhuur kampeertenten

"*" geeft vereiste velden aan

Voor boekingen bel of reserveer online.