Vakantiewoningen Bretagne

Wil je op vakantie naar Frankrijk met familie of vrienden en ben je nog op zoek naar een mooie vakantie bestemming? Le Cheval Rouge heeft vakantiewoningen in Bretagne waar je van een heerlijke vakantie kunt genieten. Het is een oude herenboerderij die door de Nederlandse eigenaren geheel gerenoveerd is, met behoud van de oude stijl. De boerderij ligt in een rustige omgeving in het noorden van Bretagne, vlakbij de kust.

Over het vakantiehuis in Bretagne

Le Cheval Rouge beschikt over drie verschillende vakantiehuizen op het terrein. Deze huizen verschillen in grootte, zo is er een huis voor 6-8 personen, een huis voor 5 personen en het kleinste huis biedt ruimte voor 4 personen. De huizen hebben veel faciliteiten zodat je van alle gemakken voorzien wordt. Je kunt gebruikmaken van de 4-persooons sauna om lekker te ontspannen. Wil je er een dagje op uit? Dan kun je de fietsen gebruiken die wij beschikbaar stellen voor onze gasten. Verder is er een zwembad en zijn er allerlei faciliteiten voor kinderen.

De omgeving van het vakantiehuis in Bretagne

Onze vakantie accommodatie ligt in een prachtige omgeving. Het is er rustig en er is veel mooie natuur. Het terrein is ook omgeven door planten en struiken, waardoor het voor kinderen een veilige plek is om te spelen. Je kunt bij ons ook wandelvakanties boeken om de prachtige natuur van Bretagne te ontdekken. Deze vakanties zijn beschikbaar buiten het hoogseizoen en dan zul je in zes dagen tijd enorm veel van de omgeving zien.

Over de eigenaar van het vakantiehuis in Bretagne

Wij zijn de Olivier en Chantal, de Nederlandse eigenaren van de vakantiewoningen in Bretagne. Tijdens onze studie hebben we elkaar ontmoet en na ons afstuderen zijn we gaan reizen. Omdat we er geen genoeg van konden krijgen besloten we een kleinschalige camping op te zetten. We kochten een oude boerderij in Bretagne met een stuk land en zo is Le Cheval Rouge ontstaan. Uiteraard hebben we wat renovaties moeten doen, maar we hebben geprobeerd om zoveel mogelijk van de oude stijl te bewaren. Hierdoor heeft Le Cheval Rouge een authentieke uitstraling gekregen.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in een van onze vakantiewoningen in Bretagne om even lekker tot rust te komen? Onze vakantiewoningen in Bretagne met een Nederlandse eigenaar biedt voor jou uitkomst. Neem contact met ons op voor meer informatie, vraag naar de mogelijkheden of doe een reservering. We horen graag van je!

"*" geeft vereiste velden aan

Voor boekingen bel of reserveer online.