Vakantiewoning Frankrijk

Een vakantiewoning in Frankrijk. Le Cheval Rouge heeft authentieke vakantiewoningen voor het gezin of vrienden. De vakantiewoning is opgezet door een Nederlandse eigenaar. De woningen hebben een unieke uitstraling met een vleugje Franse cultuur. Van oorsprong is het een oude boerderij geweest die nu is omgebouwd. De vakantiewoning is gelegen is een rustige gedeelde waarin je lekker tot rust kan komen.

Over de vakantiewoning Frankrijk

Er zijn verschillende huisjes te huur. Le Cheval Rouge heeft namelijk woningen beschikbaar voor 4 personen, 5 personen en een huisje voor 6-8 personen. Alle vakantiewoningen hebben meerdere badkamers. Iedereen kan gebruik maken van de gezamenlijke ruimte waar een wasmachine en droger staat. Verder zijn er vele faciliteiten waar gebruik van gemaakt kan worden. Er is onder andere een tennistafel, pooltafel en sauna.

De omgeving van de vakantiewoning in Frankrijk

In het Noorden van Bretagne vlakbij de kust, ligt Le Cheval Rouge gelegen. Een perfecte ligging waar ieder mens geniet van het uitzicht. Op een worp afstand ligt het dorpje Prat die bekend staat om een groene omgeving. Door Nederlandse eigenaren worden er verschillende wandelvakanties georganiseerd. Om Bretagne heen vindt er een wandelroute plaats waar de mooiste gebieden worden bezocht. Deze wandelvakantie duurt zes dagen.

Een vakantie boeken?

Ben je al enthousiast en kan je niet wachten op een vakantie te boeken voor een vakantiewoning in Frankrijk? Bij Le Cheval Rouge kan je goed tot rust komen en is ideaal geschikt voor het hele gezin. Je kan bij ons direct boeken door contact op te nemen. Ook voor meer informatie kan je het contact formulier invullen. Wij hopen je snel te zien!

"*" geeft vereiste velden aan

Voor boekingen bel of reserveer online.