Vakantiewoning Bretagne

Al plannen gemaakt voor een vakantie in Frankrijk? Le Cheval Rouge heeft de ideale vakantiewoning in Bretagne. Een heerlijke groene omgeving waarin je kan ontspannen. De vakantiewoning is een omgebouwde boerderij die nog steeds van een Franse stijl is voorzien. 

Over de vakantiewoning Bretagne

De vakantiewoning van Le Cheval Rouge beschikt over drie verschillende vakantiehuizen. Er is een vakantiehuis van 4 personen, een van 5 personen en de grootste heeft plek van 6 tot 8 personen. Ieder vakantiehuis heeft een unieke uitstraling. De vakantiehuizen beschikken over meerdere badkamers en er is een gezamenlijke ruimte waar gebruik kan worden gemaakt van de wasmachine en droger. Ook zijn er faciliteiten, zoals een tafeltennis, pooltafel of sauna. 

De omgeving van de vakantiewoning in Bretagne

Le Cheval Rouge heeft de perfecte liggen. Het ligt vlakbij de kust in het Noorden van Bretagne. Op een kilometer afstand ligt het Franse dorpje Prat. Deze staat bekend om een geweldige omgeving. Buiten het hoofdseizoen worden er door de Nederlandse eigenaren wandelvakanties georganiseerd. Deze wandelroutes vinden plaats om Bretagne heen en er worden prachtige wandelgebieden getoond. In zes dagen is er enorm veel van de omgeving te zien. 

Interesse?

Heb je interesse in een vakantiewoning in Bretagne en wil je tot rust komen? Bij Le Cheval Rouge, met een Nederlandse eigenaar, zit je aan het juiste adres. Je kan contact opnemen om te reserveren of voor meer informatie. Wij zijn je graag van dienst.

"*" geeft vereiste velden aan

Voor boekingen bel of reserveer online.