vakantiepark in Bretagne

Ben je op zoek naar een vakantiepark gelegen in het mooie Bretagne? Wat dacht je van le Cheval Rouge! Wij bieden drie gîtes waarin je kunt verblijven. Onze omgebouwde herenboerderij ligt in een rustige omgeving met veel groen, waar je lekker kunt ontspannen. Ga je liever op pad of hebben je kinderen veel energie? Dan kun je bij ons ook deelnemen aan sportieve activiteiten. Hoe je je vakantie ook wilt benutten, bij Le Cheval Rouge zit je altijd goed!

Over het vakantiepark in Bretagne

Ons vakantiepark in Bretagne is gelegen aan een rustige weg, vlakbij het Franse dorpje Prat. Le Cheval Rouge bestaat uit een oude herenboerderij met één hectare grond. De boerderij is gerenoveerd en omgetoverd tot drie vakantiehuisjes, met elk hun eigen uitstraling en stijl. De eigenaren hebben tijdens de verbouwing geprobeerd om de authentieke Franse stijl aan te houden. Door de ultieme ligging met omliggend land, kunt u ultiem genieten. Op de omliggende grond is een kleine camping te vinden die in totaal acht kampeerplekken bezit. De plekken zijn ruim opgezet om voldoende rust en privacy te bieden. Ook is de camping omringt door planten en struiken waardoor het ook kindvriendelijk is. Dus houdt u van natuur en gezellig kamperen? Dan is Le Cheval Rouge ook zeer geschikt. In het naseizoen is het ook nog mogelijk om met je eigen tent, caravan of camper te komen.

De omgeving

Naast onze leuke vakantiehuisjes is de omgeving ook echt een reden om op vakantie te gaan in Bretagne. De omgeving van ons vakantiepark is adembenemend. Bretagne staat ook bekend om haar mooie wandelroutes. Le Cheval Rouge biedt daarom buiten het hoofdseizoen om, compleet verzorgde wandelvakanties. Daarin worden de leukste routes uitgestippeld zodat jij in zes dagen de mooiste plekjes van Bretagne te zien krijgt.

Faciliteiten van Le Cheval Rouge

Bij ons kun je genieten van verschillende faciliteiten. Zo hebben wij een wasmachine en droger ter beschikking en is er gratis wifi ter beschikking. Ook kun je elke ochtend genieten van verse koffie en thee. Ook als je op vakantie gaat met kinderen is onze camping een aanrader. Er is een trampoline, zandbak, een tennis-en pooltafel en last but not least, een zwembad buiten waar ze heerlijk kunnen spelen tijdens de warme dagen. Met al die leuke activiteiten komt die wasmachine al helemaal van pas! In het hoogseizoen worden er wekelijkse activiteiten georganiseerd waar kinderen vrijblijvend aan mee kunnen doen. Dus als je op zoek bent naar een vakantiepark met het hele gezin, kom dan naar Le Cheval Rouge in Bretagne!

Contact

Ben je enthousiast geworden en wil je graag het vakantiepark in Bretagne bezoeken? Kom dan naar Le Cheval Rouge! Neem vrijblijvend contact met ons op, reserveer of vraag naar de mogelijkheden. Wij horen graag van je!

vakantiepark in bretagne

"*" geeft vereiste velden aan

Voor boekingen bel of reserveer online.