Vakantiepark Frankrijk

Een vakantiepark in Frankrijk in een ideale omgeving. Het vakantiepark Le Cheval Rouge heeft verschillende soorten huisjes waarin je kan ontspannen. Of je nu met het gezin gaat, de hele familie of vrienden, bij Le Cheval Rouge is het altijd gezellig!

Over het vakantiepark in Bretagne

Het vakantiepark in Frankrijk is gelegen aan een rustige weg. Het bestaat uit een oude herenboerderij die omgebouwd is tot drie gîtes. Op de grond van de boerderij is er een camping gerealiseerd. Elk huisje heeft een eigen uitstraling, maar ze hebben nog wel een unieke stijl bewaard, namelijk een rustieke Franse. Tijdens de zomervakantie zijn de gîtes ook los te huur. 

De omgeving

Het vakantiepark Frankrijk is voorzien van een prachtige omgeving! Er zijn wandelroutes waarbij je erg mooie delen kan zien van Bretagne. Buiten het hoogseizoen worden er verschillende wandelprogramma’s aangeboden. Dit programma is opgedeeld in zes dagen en worden de allermooiste plekjes laten zien. Door de mooie getijde verschillen, zijn er adembenemende uitzichten door heel Bretagne. 

Faciliteiten van Le Cheval Rouge

Om extra te genieten van je verblijf, hebben wij elke ochtend verse koffie en thee en is er gratis wifi! Ook voor kinderen is er genoeg te doen. Er is namelijk genoeg vermaak, zoals een trampoline, een zandbak en er kan gespeeld worden op de tennistafel of pooltafel. Bovendien is er een buitenzwembad waar de kinderen tijdens de warme zomerdagen gebruik van kunnen maken. Wij vinden het belangrijk dat het veilig is voor kinderen om zonder zorgen te kunnen spelen op het terrein. Daarom is deze omringt met planten en struiken, zodat de kinderen hier niet vanaf kunnen. Elk seizoen worden er ook verschillende activiteiten georganiseerd waar iedereen vrijblijvend aan mee kan doen. Een ideale vakantie voor volwassenen als kinderen! 

Enthousiast?

Al enthousiast geworden? Je kan nu een vakantie boeken bij vakantiepark Frankrijk! Toch meer informatie nodig of heb je nog vragen? Neem contact met ons op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. We zien je graag bij Le Cheval Rouge!

"*" geeft vereiste velden aan

Voor boekingen bel of reserveer online.