Vakantiepark Bretagne voor kinderen

Ben je toe aan een heerlijke vakantie in Bretagne wat ook ideaal is voor kinderen? Dan ben je bij Le Cheval Rouge aan het goede adres. De vakantiepark in Bretagne is uiterst geschikt voor kinderen. Wij bieden drie franse gîtes in een omgebouwde herenboerderij die gelegen ligt in het prachtige Bretagne. Voor volwassen is er veel te beleven, maar voor kinderen net zo goed!

Over het vakantiepark voor kinderen

Le Cheval Rouge ligt in Noord Frankrijk aan een rustige weg vlakbij het Franse dorpje Prat. De camping bestaat uit een herenboerderij wat één hectare grond om zich heen heeft. De kinderen hebben dan ook alle ruimte om zich uit te leven. De gîtes hebben ieder een eigen uitstraling en elke gîte heeft eigen slaapkamers. Buiten het hoogseizoen zijn deze kamers ook apart te huren.

De omgeving

De omgeving rondom het vakantiehuis is voor kleine kinderen uitstekend, maar voor volwassenen is het ook de perfecte plek voor een lekkere wandelvakantie. Daarom organiseert Le Cheval Rouge in het laagseizoen compleet verzorgde wandelvakanties. In die zes dagen zie je de mooiste plekken van Bretagne. Verder is de omgeving voorzien van veel water, waardoor er vele watersporten zijn waar je aan kunt deelnemen.

Faciliteiten rondom het vakantiehuis

De camping heeft enorm veel faciliteiten waar kinderen gebruik van kunnen maken. Zo kunnen ze hutten bouwen, in bomen klimmen of op de trampoline springen. Daarnaast kunnen ze ook gebruik maken van onze zandbak, een pool-of tennistafel en ook een buitenzwembad kan natuurlijk niet ontbreken. Het terrein is omringd door struiken en planten, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken om kinderen die weglopen. Dat maakt Le Cheval Rouge ook een kindvriendelijke vakantieplek. Volwassenen vinden het vast fijn dat zij de mogelijkheid hebben om gebruik te maken van de wasmachine en droger. Ten slotte, is er iedere ochtend verse koffie en thee én is er gratis wifi beschikbaar.

Interesse?

Wil jij graag genieten op een vakantiepark in Bretagne voor kinderen? Twijfel dan niet en kies voor Le Cheval Rouge. Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. Wij helpen je graag!

"*" geeft vereiste velden aan

Voor boekingen bel of reserveer online.