Vakantiepark Bretagne kindvriendelijk

Ben je op zoek naar een vakantiepark in Bretagne dat kindvriendelijk is? Vakantiepark Le Cheval Rouge biedt je een welverdiende en ontspannen vakantie voor het hele gezin in de prachtige provincie Bretagne!

Over het kindvriendelijke vakantiepark in Bretagne

Le Cheval Rouge is opgericht door twee Nederlandse eigenaren. Zij kochten een oude herenboerderij met 1 hectare grond erbij. Deze boerderij ligt aan een rustige weg ongeveer een kilometer van het Franse dorpje Prat vandaan. De Nederlandse eigenaren hebben de boerderij gerenoveerd en omgebouwd tot drie ruime gîtes. Op de bijbehorende grond hebben zij een camping gerealiseerd waar je compleet ingerichte tenten kunt huren.

De omgeving

Bretagne is een provincie met veel natuur en prachtige wandelgebieden. Buiten het hoofdseizoen organiseren wij daarom compleet verzorgde wandelvakanties, waarbij we in een week tijd de mooiste plekjes van Bretagne zullen bezoeken. Het vakantiepark ligt vlakbij de kust in het noorden van Bretagne. Naast wandelen kun je dus ook een dagje de kust op zoeken.

Wat maakt ons vakantiepark in Bretagne zo kindvriendelijk?

Ons terrein is afgesloten met planten en struiken zodat kinderen vrij en veilig kunnen spelen zonder dat ze zomaar de weg op kunnen rennen. Er is bij ons genoeg te doen waarmee de kinderen zich kunnen vermaken zoals trampoline springen, hutten bouwen en in bomen klimmen. Daarnaast is er op ons terrein een buitenzwembad waarin ze lekker kunnen afkoelen op de warme zomerdagen. Er worden wekelijks activiteiten georganiseerd voor de kids, waaraan ze geheel vrijblijvend kunnen meedoen. Niets moet bij Le Cheval Rouge en alles kan!

Interesse?

Bent u geïnteresseerd in een vakantie op een vakantiepark in Bretagne dat kindvriendelijk is? Onze Nederlandse camping in Bretagne biedt voor u de uitkomst. Neem vrijblijvend contact met ons op, reserveer of vraag naar de mogelijkheden. Wij horen graag van u!

vakantiepark bretagne kindvriendelijk

"*" geeft vereiste velden aan

Voor boekingen bel of reserveer online.