Vakantiehuisjes Bretagne

Ben je van plan om op vakantie te gaan naar de Franse zon en zoek je nog naar een mooie plek om te verblijven? Camping Le Cheval Rouge heeft een aantal vakantiehuizen om tijdens een welverdiende vakantie te verblijven. Oorspronkelijk is camping Le Cheval Rouge een oude herenboerderij en deze is door de Nederlandse eigenaren in zijn geheel gerenoveerd. Bij de renovatie is de oorspronkelijke structuur zoveel mogelijk bewaard gebleven. Dit zorgt ervoor dat de vakantiehuizen een authentieke uitstraling hebben. Le Cheval Rouge ligt vlakbij de kust en is door de ligging de ultieme plek om tot rust te komen.

Over het vakantiehuis in Bretagne

Op camping Le Chavel Rouge zijn drie vakantiehuizen van verschillende grootte. De huizen bieden ruimte voor gezelschappen van 4 personen, 5 personen en 6-8 personen. Alledrie de vakantiehuizen zijn van alle gemakken voorzien, zodat je volop kunt genieten van je vakantie. Er is bovendien een sauna waarin je heerlijk in kunt ontspannen. Als je er liever op uit gaat om de omgeving te ontdekken, zijn er fietsen beschikbaar. Ook is er op de camping een zwembad aanwezig en zijn er voor kinderen meer dan genoeg faciliteiten waarmee ze zich kunnen vermaken.

De omgeving

Le Cheval Rouge heeft een fantastische ligging. De camping ligt namelijk vlakbij de kust in het noorden van Bretagne. Deze regio staat bekend om de mooie gebieden die zich perfect lenen om te wandelen. Vanuit Le Cheval Rouge worden er buiten het drukke hoofdseizoen om, wandelvakanties georganiseerd om de mooiste plekken van Bretagne te ontdekken. Wil je liever iets anders actiefs doen? In de omgeving is er ook de mogelijkheid om te kanoën, te kitesurfen en te zeilen. Zo is er voor ieder wat wils.

Over de eigenaren

Wij, Chantal en Olivier, zijn de eigenaren van camping Le Cheval Rouge. We hebben elkaar leren kennen in onze studietijd en besloten daarna om op avontuur te gaan naar het buitenland. Eenmaal terug in Nederland bleef de drang naar avontuur en besloten we om een oude herenboerderij met een stuk grond op het Bretonse platteland te kopen. Dit avontuur bestond uit fulltime klussen en resulteerde in camping Le Cheval Rouge.

Interesse?

Wil je een van onze vakantiehuisjes reserveren in Bretagne? En ben je op zoek naar een rustige omgeving? Camping Le Cheval Rouge is dan echt iets voor jou. Neem vrijblijvend contact met ons op, reserveer of vraag naar de mogelijkheden. Wij horen graag van je!

"*" geeft vereiste velden aan

Voor boekingen bel of reserveer online.