Vakantiehuisje Bretagne Nederlandse eigenaar

Ben je op zoek naar een vakantiehuisje in Bretagne van een Nederlandse eigenaar? Kom dan genieten van een ontspannen vakantie bij Le Cheval Rouge! De vakantiehuisjes van Le Cheval Rouge hebben een Nederlandse eigenaar, zo heb je geen last van een taalbarrière en kun je toch in het buitenland op vakantie.

Over de Nederlandse eigenaar van net vakantiehuisje in Bretagne

De eigenaar van Le Cheval Rouge is een Nederlands stel. Olivier en Chantal hebben elkaar leren kennen tijdens hun studie en zijn daarna de wereld over gaan reizen. Ze kregen hier echter geen genoeg van en zijn daarom een kleinschalig vakantiepark begonnen. Zij hebben een oude herenboerderij gekocht met 1 hectare aan grond erbij. De oude herenboerderij is omgebouwd naar 3 ruime gîtes en op het land dat erbij zat hebben ze een camping gerealiseerd. Bij de verbouwing van de oude boerderij hebben zij geprobeerd om de originele stijl zo veel mogelijk in ere te houden. Hierdoor hebben de vakantiehuisjes een authentieke uitstraling.

De locatie

Het vakantiehuisje is te vinden in het noorden van Bretagne, vlakbij de kust en ligt aan een rustige weg. Ongeveer een kilometer van het franse dorpje Prat vandaan. Bretagne staat bekend om haar prachtige wandelgebied. Daarom organiseren we buiten het hoogseizoen volledig verzorgde wandelvakanties. Tijdens deze vakanties laten we je de mooiste plekjes van Bretagne zien. Omdat Le Cheval Rouge dichtbij de kust ligt kun je makkelijk een dagje de kust opzoeken.

Faciliteiten van het vakantiehuisje in Bretagne

Wanneer je tijdens je vakantie verblijft in een vakantiehuisje van Le Cheval Rouge, kun je gebruikmaken van verschillende faciliteiten. Er is een sauna aanwezig waar je met 4 personen in kunt. Daarnaast beschikken de huisjes over een droger en wasmachine. Ook voor de kinderen is er veel te doen. Zij kunnen zich vermaken met trampolinespringen, hutten bouwen, zwemmen in het buitenzwembad en we hebben ook een tennis- en pooltafel. Verder worden er elke week activiteiten georganiseerd waar zij geheel vrijblijvend aan mee kunnen doen. Dus ook als je met kinderen op vakantie wilt kan dat zeker bij Le Cheval Rouge

Interesse?

Wilt u op vakantie in een van onze vakantiehuisjes? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, reserveer of vraag naar de mogelijkheden. Wij horen graag van u!

vakantiehuisje bretagne nederlandse eigenaar

"*" geeft vereiste velden aan

Voor boekingen bel of reserveer online.