Vakantiehuisje Bretagne kust

Wil je op vakantie een vakantiehuisje in Bretagne aan de kust? Le Cheval Rouge ligt gevestigd in Bretagne aan de kust. Het is een omgebouwde herenboerderij drie verschillende karakteristieke huisjes bevat.

Over het vakantiehuisje in Bretagne aan de kust

De Nederlandse eigenaren hebben de oude vakantieboerderij omgebouwd tot drie gîtes. Deze huisjes zijn zeer ruim en hebben hun eigen uitstraling. De eigenaren hebben tijdens de renovatie de franse stijl erin gehouden, wat ze erg uniek maakt. Er is een huis voor 6 tot 8 personen met 3 slaapkamers en 3 badkamers. We beschikken over een huis voor 5 personen, deze bevat 3 slaapkamers en 2 badkamers. Ons kleinste huis biedt ruimte voor 4 personen.

De omgeving

Als je op zoek bent naar een huisje in Bretagne in een rustige omgeving zit je bij Le Cheval Rouge zeker goed! Onze huizen zijn omgeven door natuur en het is er heerlijk rustig. Het terrein is omgeven door planten en struiken waardoor het voor kinderen veilig is om te spelen. Het vakantie huisje ligt dichtbij de kust in het noorden van Bretagne. In deze omgeving is er veel natuur en je kunt er prachtig wandelen!

Activiteiten voor kinderen bij het vakantiehuisje in Bretagne aan de kust

Wil je hier op vakantie met kinderen? Dat kan heel goed. Omdat we over een groot kampeer terrein beschikken kunnen kinderen zich helemaal uitleven. Ze kunnen er hutten bouwen, in bomen klimmen of trampoline springen. Daarnaast is er buiten een zwembad waar zij zich zeker zullen vermaken. In het hoogseizoen worden er wekelijks activiteiten georganiseerd waar de de kinderen geheel vrijblijvend aan mee kunnen doen.

Interesse?

Wil je een huisje reserveren in Bretagne? En ben je op zoek naar een rustige omgeving?  Ons huisje  in Bretagne is dan echt iets voor jou. Neem vrijblijvend contact met ons op, reserveer of vraag naar de mogelijkheden. Wij horen graag van je!

"*" geeft vereiste velden aan

Voor boekingen bel of reserveer online.